URBAN DECAY

Urban Decay edustaa särmikästä kauneutta – meikkiaddiktien luomaa kosmetiikkaa toisille meikkiaddikteille. Urban Decay on naisille, jotka nauttivat yksilöllisyydestään ja uskaltavat tuoda sen myös esille.


Urban Decay (100 kpl)

20,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pakko saada -tuote smoky-eye -fanaatikoille! Ultrasamettinen, voidemainen, vedenkestävä 24/7 Velvet Glide-On Eye Pencil -silmänrajauskynä on ylellinen versio 24/7 Glide-On -silmänrajauskynästämme. Luo täydellisesti häivytetyt tai täyteläiset, selkeät rajaukset. 24/7 Velvet Glide-On Eye Pencil -silmänrajauskynä on täydellinen seksikkään sotkuisen silmämeikin luontiin ja sillä on samat pitkäkestoiset ominaisuudet kuin 24/7 Glide-On -kynällämme.

24/7 Velvet Glide-On Eye Pencil on puuterimaisempi kuin alkuperäiset 24/7-kynät, joten se häivyttyy helpommin luoden pehmeän, smoky-rajauksen. Se sisältää kosteuttavaa jojoba-öljyä.

Käytä kynää saadaksesi täydellisen häivytetyt tai täyteläisen selkeät rajaukset. 24/7 Velvet Glide-On Eye Pencil on täydellinen rajauskynä smokyyn, kehystettyyn silmämeikkiin (tai jos haluat lookin, joka on enemmän matta ja pehmeä). Parabeeniton, gluteeniton, vegaaninen.

Useita vaihtoehtoja