Sisältöön
Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion silmämeikin pohjustustuote 10 ml

26,00 €
2 363,64 €/l
Valittu väri:Eden
  • Eden
  • Original

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Juuri kun luulit, ettei Eyeshadow Primer Potion voisi olla enää parempi! Legendaarinen pohjustustuotteemme näyttää entistä upeammalta ja levittyy monimuotoisemmin, sillä tämä paranneltu pakkaus sisältää applikaattorin. Parabeeniton koostumus sisältää edelleen ne ominaisuudet, josta se on kuuluisa: 24 tunnin kestävyys, uurteeton lopputulos, elävämmät värit ja pehmeämpi levitys.

Kun olet kerran kokeillut Eyeshadow Primer Potion -pohjustustuotetta, et enää halua elää ilman sitä! Tuotteemme levittyy pehmeästi ja avaruusajan polymeeriteknologia täyttää kaikki epätasaisuudet iholla valmistaen koko päivän pysyvään luomiväriin.

Valitse lempisävysi tai kerää kaikki meikkipussiisi ja vaihtele niiden välillä niin usein kuin haluat. Original-sävymme sekoittuu kauniisti kaikkiin ihonsävyihin ja kuivuu näkymättömäksi. Eden-sävy antaa nuden matan, peittävän lopputuloksen piilottaen kaiken punoittavuuden (ja antaa upean, huomaamattoman lopputuloksen, kun sitä käyttää yksistään). Minor Sin -sävy antaa samppanjan hohdetta ja läpikuultavuutta.

Laita Eyeshadow Primer Potion -pohjustustuotetta ennen luomiväriäsi. Voit myös käyttää Eden- tai Minor Sin -sävyä yksistään, jolloin saat hienovaraisen, neutraalin lookin. Purista pohjustustuotetta suoraan tuubista tai käytä applikaattoria. Kummallakin tavalla saat tarkan määrän tuotetta joka kerta.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

3605970936136