Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Urban Decay

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging silmämeikin pohjustustuote 10 ml

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin45kappaletta
29,00 €
2 636,36 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Juuri kun luulit, ettei Eyeshadow Primer Potion voisi olla enää parempi! Legendaarinen luomivärin pohjustustuotteemme näyttää entistä upeammalta ja levittyy monimuotoisemmin, sillä tämä paranneltu pakkaus sisältää applikaattorin. Parabeeniton koostumus sisältää edelleen ne ominaisuudet, josta se on kuuluisa: anti-aging -edut, 24 tunnin kestävyys, uurteeton lopputulos, elävämmät värit ja pehmeämpi levitys.

Kun olet kerran kokeillut Eyeshadow Primer Potion -pohjustustuotetta, et enää halua elää ilman sitä! Tuotteemme levittyy pehmeästi ja avaruusajan polymeeriteknologia täyttää kaikki epätasaisuudet iholla valmistaen koko päivän pysyvään luomiväriin. Vegaaninen.

Korkealaatuiset ainesosat taistelevat ryppyjä vastaan ja parantavat ihonsävyä ja ihon kuntoa. Optisesti häivyttävät pigmentit luovat hienovaraisen vaikutelman, joka virkistää välittömästi väsyneen näköisiä silmiä ja vähentää punaisuuden ja muiden virheiden näkyvyyttä. Pigmentit hajottavat valoa aikaansaaden ihon virheiden häivyttymistä, ja anti-aging-ainesosat auttavat ehkäisemään ja korjaamaan ryppyjä sekä muita ikääntymisen aiheuttamia virheitä. Dermaxyl® auttaa tasoittamaan ryppyjen näkyvyyttä ja Kalpariane® täyttää, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa samalla parantaen sen joustavuutta.

Pohjustustuotteen sävy on samankaltainen kuin Original-sävy eli se kuivuu välittömästi näkymättömästi, mutta siinä on myös hieman väripigmenttiä, joka tasoittaa ja korjaa ihon värieroja.

Laita vain hieman Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging -pohjustustuotetta silmäluomillesi ja lisää sen jälkeen luomiväriä ennen kuin pohjustustuote on ehtinyt kuivumaan. Tuote toimii luomivärimagneettina antaen sinulle eloisan värin. Ja näytät raikkaalta koko päivän!

Tuotetiedot
Väri

ANTI AGING

Koko

11ml

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

3605970936174

Arviot (45)

tuotteen arvosana 4.8/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  TuikuVahvistettu osto

  Mahtava meikinpito

  Olen käyttänyt monta vuotta kyseistä tuotetta ja pitää hyvin silmämeikin aamusta pitkälle iltaan

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Vm60Vahvistettu osto

  Erinomainen

  Olen käyttänyt tuotetta pari vuotta, nyt ostin uuden entisen loppuessa. Paras tuote, jonka ansiosta silmämeikki pysyy siistinä koko päivän. Suosittelen lämpimästi!

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  TiinaH

  Hyvin toimii pohjustukseen

  Olen ollut tyytyväinen ja yllättynyt siitä miten hyvin luomiväri levittäytyy ja pysyy.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  ShinyVahvistettu osto

  Kevyt tuote

  Silmämeikki pysyy hyvin tämän ansiosta paikoillaan.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Tiin1Vahvistettu osto

  Erittäin toimiva silmämeikin pohjustusvoide

  Olen kokeillut eri merkkien pohjustustuotteita, mutta tämä on paras. Helppo levittää, toimii ! Kestää hyvin koko päivän.