hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Rento (21 kpl)

Rento  Vihreä Tee hierontaöljykynttilä 150g

Rento Vihreä Tee hierontaöljykynttil...

11,95
Verkkokaupassa

Ylellinen, lämmitettävä vartaloöljy rentouttavaan hierontaan. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia kasviöljyjä. Vaha sulaa alhaisessa lämpötilassa, lämmin öljy ei polta ihoa. Anna kynttilän palaa 10-20 min. Sammuta, kun vaha on alkanut sulaa. Tarkasta lämpötila kädelläsi. Valuta öljyä puhtaalle iholle ja aloita hieronta. Tuoksuna raikas vihreä tee.

Rento Eukalyptus hierontaöljykynttilä 150g

Rento Eukalyptus hierontaöljykynttilä...

11,95
Verkkokaupassa

Ylellinen, lämmitettävä vartaloöljy rentouttavaan hierontaan. Sisältää tehokkaasti kosteuttavia ja ravitsevia kasviöljyjä. Vaha sulaa alhaisessa lämpötilassa, lämmin öljy ei polta ihoa. Anna kynttilän palaa 10-20 min. Sammuta, kun vaha on alkanut sulaa. Tarkasta lämpötila kädelläsi. Valuta öljyä puhtaalle iholle ja aloita hieronta. Tuoksussa eukalyptusta ja lämmittäviä yrttejä.

Rento narusaippua 150 g terva

Rento narusaippua 150 g terva

Tuoksussa rantalaituria, tervattua soutuvenettä ja lämpenevän saunan savuja. Hellävaraisesti pesevät ja pehmeästi vaahtoavat kasviöljypohjaiset saippuat sopivat koko perheelle. Kauniista juuttinarusta ripustettuna saippua on pesupaikalla aina käyttövalmiina.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Rento narusaippua 150 g juhannuskoivu

Rento narusaippua 150 g juhannuskoivu

Keveässä tuoksussa alkukesän vehreyttä ja koivunlehtiä. Hellävaraisesti pesevät ja pehmeästi vaahtoavat kasviöljypohjaiset saippuat sopivat koko perheelle. Kauniista juuttinarusta ripustettuna saippua on pesupaikalla aina käyttövalmiina.

Vain myymälässä
Rento Eukalyptus -löylytuoksu 400ml

Rento Eukalyptus -löylytuoksu 400ml

Eukalyptusta, kirpeän vihreitä lehviä, lämmittäviä yrttejä. Saunaillan aromaattinen virkistäjä. Tuoksuvat löylyt: lisää 2-4 korkillista tuoksua kiululliseen löylyvettä. Heitä vettä kiukaalle ja nauti tuoksuvista löylyistä.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Rento Terva -löylytuoksu 400ml

Rento Terva -löylytuoksu 400ml

Terva löylytuoksussa tuoksuvat mökkirannan soutuvene ja lämpenevän saunan savut. Tuoksuvat löylyt: lisää 2-4 korkillista tuoksua kiululliseen löylyvettä. Heitä vettä kiukaalle ja nauti tuoksuvista löylyistä.

Vain myymälässä
Sivun alkuun