hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

 


Lancôme (185 kpl)

Lancôme L'Absolu Rouge Matte huulipuna 4,2 ml

Lancôme L'Absolu Rouge Matte huulipun...

37,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L'Absolu Rouge Matte on runsaspigmenttinen, voidemainen, kosteuttava ja täyteläistävä mattahuulipuna.

Useita vaihtoehtoja
Lancôme Blush Subtil Cushion poskipuna 7,5 g

Lancôme Blush Subtil Cushion poskipun...

45,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Blush Subtil Cushion on nestemäinen poskipuna rasiassa. Se antaa kasvoille välittömästi tervettä heleyttä ja viilentävän tunteen. Poskipunan intensiteettiä voi muuttaa kerrostamalla. Levitetään poskille painelemalla cushion-applikaattorilla. Tarvittaessa voit viimeistellä häivytyksen sormin.

Useita vaihtoehtoja
Lancôme Teint Idole Ultra Cushion SK50 meikkivoide 14 g

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion SK5...

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Teint Idole Ultra Cushion on nestemäinen meikkivoide rasiassa. Pitkäkestoinen, peittää ihon epätäydellisyyksiä ja kosteuttaa. SK 50/PA++. Levitä kasvoille painamalla applikaattori meikkityynyyssä olevaan nestemäiseen meikkivoiteeseen ja taputtele kasvoille. Paina meikkityynyä voimakkaammin applikaattorilla saadaksesi siihen enemmän meikkivoidetta. Meikkivoidetta voidaan kerrostaa, jolloin saadaan peittävämpi lopputulos ja sillä voidaan helposti korjailla meikkiä päivän mittaan.

Useita vaihtoehtoja
Lancôme Miracle Cushion SK 23 meikkivoide 14 g

Lancôme Miracle Cushion SK 23 meikkiv...

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lancôme Cushion Miracle -All-in-one meikkivoide. Kaunistaa, korostaa, peittää ja kosteuttaa. SK 23 / PA ++. Miracle Cushion on uudenlainen hybridimeikkivoide, joka kosteuttaa ja raikastaa ihon hetkessä. Huokoinen meikkityyny, johon nestemäinen meikkivoide on kätketty, mahdollistaa loputtomasti erilaisia meikkaustuloksia - luonnollisia tai peittäviä. Välittömästi meikkivoiteen levityksen jälkeen iho näyttää tasaisen sävyiseltä ja tuntuu raikkaan kosteutetulta, aivan kuin kosteusvoiteen levityksen jälkeen. Hetken kuluttua meikkivoide muuttuu iholla satiinin pehmeäksi ja sen valoa heijastavat ominaisuudet antavat iholle lisää heleyttä.

Useita vaihtoehtoja
Lancôme Absolue Premium Bx päivävoide 50 ml

Lancôme Absolue Premium Bx päivävoide...

140,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa elvyttävä ja uudelleenrakentava päivävoide SK 15.


Absolue, edistyksellinen ihoa uudistava ja heleyttävä hoitolinja, luonnon inspiroima, tieteen kehittämä.
20 vuoden kantasolututkimuksen jälkeen, Lancôme kehitti Absolue Premium βx päivävoiteen, joka on suunniteltu erityisesti uudistamaan ja ravitsemaan ihoa tehokkaasti. Tehokas duo: Pro-Xylane™ ja valkoinen iiris yhdistyvät silkkisessä koostumuksessa. Iho näyttää näkyvästi nuorekkaammalta ja kosteutetulta, uudistuneen heleältä.

4,0 / 5
Lancôme Génifique Nutrics Crème hoitovoide 50 ml, kuiva iho

Lancôme Génifique Nutrics Crème hoito...

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihon nuorekkuutta aktivoiva hoitovoide kuivalle iholle. Génifique auttaa aktivoimaan ihon nuorekkuutta, ihosta tulee nuorekkaamman näköinen. Raikas ja miellyttävä koostumus jättää ihon silkinpehmeäksi. Ihosi laatu on parantunut ja pienet juonteet ovat hävinneet. Ihosi on valovoimainen, heleä ja näkyvästi nuorekkaampi. Levitä päivittäin Génifique tiivisteen jälkeen.

5,0 / 5
Lancôme Contour Pro huultenrajauskynä 1,2 g

Lancôme Contour Pro huultenrajauskynä...

28,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmeä huultenrajauskynä.

Useita vaihtoehtoja
Lancôme City Miracle  SK50 CC- voide 30 ml

Lancôme City Miracle SK50 CC- voide...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

City Miracle CC Cream ihoa suojaava ja ihon sävyä heleyttävä cc-voide , SPF 50 / PA+++.

Lancôme CC-voide, jonka ihoa suojaava ja kaunistava teho on testattu ja todistettu aidoissa kaupunkiolosuhteissa. Sen koostumus tuo iholle tervettä hehkua, poistaa väsymyksen merkkejä, tasoittaa ihonsävyä, suojaa ihoa UV-säteilyltä ja kaupungin saasteilta sekä kosteuttaa ihoa.

Tasoittaa ihon sävyä kuin meikkivoide. Kaunistaa kuin valovoide. Kosteuttaa kuin kosteusvoide. Suojaa UV-säteilyltä kuin aurinkovoide*.
*Suuren auringolle altistumisen yhteydessä, käytä lisäksi aurinkotuotetta.

Levitetään kasvoille sormin tai siveltimellä peittämään ihon epätasaisuuksia ja antamaan kasvoille luonnollista, virheetöntä heleyttä. Aloita levitys kasvojen keskiosasta ja häivytä kasvojen reunoja kohti.

3,25 / 5
Useita vaihtoehtoja