Sisältöön
Lancôme

Lancôme Advanced Génifique Yeux Light Pearl silmänympärysseerumi 20 ml

70,00 €
3 500,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Vahvista silmänympärystä 360 asteen hoitavalla vaikutuksella. Lancôme Advanced Génifique Eye Light-Pearl on nuorekkuutta aktivoiva ja kirkastava silmänympärys- ja ripsiseerumi, jonka miellyttävän tuntuinen, patentoitu 360 asteen applikaattori hieroo silmänympärysihoa kevyesti ja silottavasti. Mikrobiomitieteen innoittama kevyt seerumimme virkistää väsyneitä silmiä, turvonnutta silmänympärysihoa ja vahvistaa ripsiä ja silmänympärysihoa. Patentoitu 360 asteen hierova applikaattori hoitaa herkkää silmänympärysihoa.

Applikaattori virkistää ihoa välittömästi –3 asteen lämpötilan avulla*. Tiivistetty silmänympärysseerumimme sisältää seitsemää pre- ja probioottista uutetta, kofeiinia ja arginiinia, joilla on 360 asteen vaikutus silmänympärysalueeseen: roikkuviin yläluomiin, silmänympärysihon kiinteyteen, silmänympärysryppyihin ja silmänaluspusseihin. Silmänympärysihosta tulee kirkkaampi ja vahvempi. Parhaan tehon saat levittämällä seerumia aamuin ja illoin puhtaalle silmänympärysiholle. – Vähentää silmänympärysihon turvotusta – Silmänympärysihosta tulee nuorekkaamman ja pehmeämmän näköinen – Vahvistaa ripsiä.

Käyttöohje:
1. Hienojen juonteiden vähentäminen: Sivele erottuvia ryppyjä applikaattorilla, niin silmänympäryspiirteistä tulee sileämmän näköiset
2. Silmänaluspussien häivyttäminen: Hiero pienin pyörivin liikkein pussit pois.
3. Katseen avartaminen: Paina kevyesti kolmea pakkauksessa ohjeistettua kohtaa, niin saat silmät näyttämään suuremmilta.
4. Ripsien vahvistaminen: Levitä tuotetta ripsien tyveen applikaattorilla ja jatka levittämistä sormenpäillä kaikkialle ripsiin. Ravista tuotetta ennen jokaista käyttöä.

Koko

20ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3614273660440