Matot (9 kpl)

79,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mikä onkaan ihanampaa kuin upottaa varpaat aamulla suloiseen pehmeyteen? Tämä pehmeä ja tyylikäs sisustusmatto sopii hienosti kylpyhuoneeseen tai vaikkapa sängyn vierusmatoksi. Matto kestää hyvin kosteutta ja konepesun 40 asteessa. Käsinkudonnan ja kierrätysmateriaalien johdosta jokaisella matolla on omat luontaiset ominaispiirteensä, jotka saattavat esiintyä pieninä eroavaisuuksina ulkoasussa ja värissä.

Useita vaihtoehtoja

Finlayson Elefantti-kylpymatto Laina Koskelan 60-luvulla suunnittelemat iki-ihanat elefantit marssivat ajattomissa sävyissä kylpyhuoneeseen! Pehmeä kylpymatto on laadukasta 100% puuvillaa. Kylpymaton pohja on liukuestekäsitelty. Koko 50x80 cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Brosten ekoloogiset nahkamatot on valmistettu kierrätysnahasta, jota saadaan asuste-teollisuudelta ja ovat loistavia käytössä. Nahka on mielyttävä jalan alla ja pysyy hyvin paikallaan. Matto ei ime helposti likaa itseensä vaan on helppo harjata, ravistaa.

Vain myymälässä

Tiesitkö, että Maija Isolan Pienet Kivet -kuvioiden muoto lienee peräisin taiteilijan ateljeetalon tontilta käsivoimin raivatuista isoista rosoreunaisista kivistä? Kylpyhuoneen ilme ehostuu valkoisella Pienet Kivet -matolla.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

21,50
Verkkokaupassa

Pehmeä kylpyhuoneenmatto 100 % puuvillaa. Koko: 50x80 cm.

Useita vaihtoehtoja