Meikkipeilit (6 kpl)

12,90
Verkkokaupassa

Yksipuolinen 10x suurentava peili, jonka takapuolella imukupit. 10x suurentava peili on oiva apu likinäköiselle henkilölle, jonka avulla tarkka työskentely sujuu vaivatta. Takapuolella olevien imukuppien avulla peilin saa helposti kiinnitettyä esimerkiksi isompaan kylpyhuonepeiliin.

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaksipuolinen peili, jossa toisella puolella on 5 x suurentava ja toisella puolella normaali peili. 5 x suurentava peili helpottaa meikkaamista ja on apuna myös ikänäköisille. Peiliä voidaan käyttää pöytäpeilinä tai käsipeilinä.

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erikoissuurentava hyvälaatuinen peili jossa on imukuppi väliaikaiseen kiinnitykseen kaakeliin tai normaaliin peiliin. Oltava varovainen ettei pudota lattialle.

Tuoteinfo:

10 x suurentava imukuppipeili, ikänäköisille erinomainen apu meikkaukseen, mukava matkoilla pienen kokonsa vuoksi.

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Compact Case for Total Finish on puuterirasia Sensai Total Finish sekä Total Finish Natural Matte -meikkivoidepuutereille. Rasiaan on ostettava meikkivoidepuuteri erikseen. Pakkaus sisältää sienen.

Tuoteinfo:

Puuterirasia Sensai Total Finish ja Total Finish Natural Matte -meikkipuutereille.

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaksipuolinen peili, jonka toinen puoli on normaali ja toinen 2 x suurentava. Peiliosan halkaisija 13 cm. Monikäyttöinen peili toimii taitettavan kädensijan ansiosta käytettäväksi käsi- tai pöytäpeilinä. Sen voi myös ripustaa seinälle.