Meikit ja kauneus (6130 kpl)

Carnomax 400 Extra Strong 60 tabl. 60 g

Carnomax 400 Extra Strong 60 tabl. 60 g

26,90 (32,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monivaikutteinen karnosiini. Ikääntyville. Yhdessä tabletissa on 400 mg L-karnosiinia ja 6 mg E-vitamiinia. Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin, muodostama dipeptidi, jonka pitoisuus vähenee elimistössämme iän myötä. Vesiliukoinen karnosiini vaikuttaa monipuolisesti koko kehossa ja sen tiedetään toimivan yhdessä muun muassa E-vitamiinin kanssa. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.
Vuorokausiannos 1-2 tabl. sisältää: Karnosiinia 400-800 mg, E-vitamiinia 6-12 mg* *50-100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
Annostus: Aikuisille 1-2 tablettia päivässä runsaan nestemäärän kera. Annostusta ei saa ylittää.
Ei lasten ulottuville. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Bioteekin Unia Mint 1 mg melatoniini 100 tabl.

Bioteekin Unia Mint 1 mg melatoniini...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nuku hyvin! Hyvänmakuinen, hammasystävällinen melatoniini.
Bioteekin Unia Mint sisältää 1 mg melatoniinia yhdessä tabletissa. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Siten purkkia voi säilyttää yöpöydällä. Melatoniin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Siksi sen käyttö sopii esimerkiksi raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Valmistettu Suomessa.