Näin valitset sopivat ihonhoitotuotteet ikääntyvälle iholle

Ihomme muuttuu iän myötä ja on tärkeää löytää sopivat tuotteet, jotka auttavat ihon kimmoisuuden säilyttämisessä. Ikääntyvä iho ohenee ja sen kyky ylläpitää kosteutta vähenee. Siksi kannattaa panostaa laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti. Ikääntyminen voi aiheuttaa myös ihon punoitusta, herkkyyttä ja rasvoittuvuutta. Ihon luonnollisen suojan heikkeneminen voi näkyä myös dekolteen alueella. Kasvojen lisäksi tuotteita kannattaakin ehdottomasti levittää myös kaulan alueelle. Tutustu nyt Lumenen LUMO- ja AJATON-sarjoihin, jotka auttavat vähentämään ikääntymisen ensimerkkejä sekä tukevat ihon omaa uudistumiskykyä.

Lumene mukana Kutsu kauneuteen -tapahtumassa: kosmetiikan huippumerkkien tuotteita jopa 30 prosentin alennuksella 1.–7.3.2021. 

Osta Lumenen huippuetuja > 

Tutustu Kutsu kauneuteen -tapahtumaan ja osallistu arvontaan >


Osta Lumene LUMO- ja AJATON -sarjan tuotteita Sokokselta, Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.


Lumene LUMO-sarjan tuotteet sopivat niin ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä osoittavalle kuin ikääntyneelle iholle. Ihonhoitosarjan salaisuus on uniikki, kasviperäinen, pohjoisen marjojen pre-retinoli-yhdiste, joka auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Jos haet itsellesi luonnollisia tuotteita, joilla on kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, LUMO on sarja, joka sopii juuri sinulle.

Lumene AJATON-tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä, auttamaan sitä selviytymään ympäristön ja ajan tuomista haasteista. AJATON-sarjassa yhdistyvät innovatiiviset raaka-aineet: puolukan kantasolu-uute, fermentoitu lakka, kanervan kukkauute ja raikas pohjoinen lähdevesi. Edistyksellinen teknologia toimii synergiassa ihon luonnollisen uudistumiskyvyn kanssa. Tuotteet sisältävät yhdistelmän pohjoisia superfoodeja: puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa, kanervan kukkauutetta ja peptidejä. Jos haluat rutiiniisi ylellisiä tuotteita, joilla on innovatiivinen koostumus, kokeile AJATON-sarjan tuotteita.

 

Ikääntyvän ja ikääntyneen ihon hoitorutiini

Valitse itsellesi sopiva sarja tai yhdistele tuotteita kummastakin tuoteperheestä!

1. TEHOHOIDA

LUMO Pikakaunistaja tai AJATON Tiivistetty seerumi


Tuotenosto:

Lumene Nordic Bloom Silottava & kiinteyttävä pikakaunistaja 30 ml–47096501

LUMENE AJATON Tiivistetty Seerumi–430670062. KOSTEUTA

Aamulla: LUMO päivävoide tai AJATON päivävoide SK 30


Tuotenosto:

Lumene LUMO Silottava & kiinteyttävä päivävoide 50 ml–47096502

LUMENE AJATON Päivävoide SK 30–43067007


 

Yöksi: LUMO Yövoide / AJATON Yövoide


Tuotenosto:

Lumene Nordic Bloom [LUMO] Silottava & kiinteyttävä yövoide 50 ml–47096504

Lumene AJATON Yövoide 50ml–430395343. TÄSMÄHOIDA

LUMO Silmänympärysvoide / AJATON Silmänympärysvoide


Tuotenosto:

Lumene LUMO Silottava & kiinteyttävä silmänympärysvoide 15 ml–47096503

Lumene AJATON Silmänympärysvoide 15ml–43039533Vinkki: Myös käsien iho on ohut, minkä myötä kannattaa ottaa rutiiniksi levittää tuotteita kasvojen ja kaulan lisäksi myös käsien iholle. Etenkin kylmällä säällä käsien iho on kovalla koetuksella ja kaipaa suojaa. 

Osta Lumenen Kutsu kauneuteen - huippuetuja >


Osta Lumene-tuotteita >