Sisältöön
Käinby1925

Käinby1925 Heaven Linen aluslakana 250x270cm valkoinen

149,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heaven Linen by Käinby1925 – 100% pellavalakanat

Heaven Linen by Käinby1925 pellavalakanoiden välissä on taivaallisen ihana nukkua. Kivipesty pellava näyttää kauniilta ja tuntuu iholla miellyttävältä, oli sitten kylmä tai kuuma.
Rouhean pehmeäksi kivipestyt pellavalakanat ovat helppohoitoisia ja paranevat pesu pesulta.
Nykyään valitettavan harvoin enää törmää asioihin ja materiaaleihin mitkä vain paranevat käytössä ja rakastavat aikaa. Lakanoiden materiaalina on 100% pellava.

Tervetuloa nukkumaan mukavasti pellavalakanoissa!

Käinby1925 pellavalakanoiden ainutlaatuiset edut.

6. Hengittävyys: Pellava on luonnonkuitu, joka hengittää ja siirtää kosteutta tehokkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että pellavalakanat auttavat pitämään ihon kuivana ja viileänä koko yön ajan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka tuntevat olonsa epämukavaksi liian kuumina öinä.
7. Lämpötilan säätely: Pellava on myös erinomainen lämpötilan säätelijä. Se voi auttaa pitämään sinut lämpimänä viileinä öinä ja viileänä lämpiminä öinä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön ja auttaa saavuttamaan rauhallisen unen.
8. Pehmeys ja mukavuus: Vaikka pellava saattaa tuntua aluksi hieman rouhealta, se pehmenee ja muotoutuu ajan myötä, muodostaen yksilöllisen mukavuuden tunteen. Pellavalakanoiden luonnollinen pehmeys tarjoaa miellyttävän tunteen iholla ja auttaa rentoutumaan paremmin.
9. Allergiaystävällisyys: Pellava on luonnollisesti allergiaystävällinen materiaali, mikä tekee siitä hyvän valinnan allergikoille ja herkkäihoisille. Se on hypoallergeeninen ja vastustaa bakteereja ja homeita, mikä voi auttaa vähentämään allergiaoireita ja parantamaan unenlaatua.
10. Kestävyys: Pellava on erittäin kestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa ja laadun pitkään. Laadukkaat pellavalakanat voivat kestää vuosia päivittäistä käyttöä ja pesua säilyttäen silti alkuperäisen pehmeytensä ja ulkonäkönsä.

Yhdistämällä nämä ominaisuudet, pellavalakanat tarjoavat optimaalisen ympäristön rentoutumiselle ja levolle, mikä puolestaan johtaa parempaan ja virkistävämpään uneen.

Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä keinokastelua. Näin säästämme myös pohjavettä. Kaiken lisäksi pellava on nopeasti uusiutuvaa.

Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardin mukaan Euroopassa.
Käytämme pakkauksissa ekologisia materiaaleja.

Pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa.

Hoito-ohjeet
• Pese pellava tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa. Pese ensimmäiset kerrat hieman viileämmässä hienopesussa.
• Täytä pesukone vain puolilleen, jolloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen ja estät pesuryppyjen syntymisen.
• Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
• Vältä pitkää linkousta, kevyt linkous riittää.
• Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Heaven Linen by Käinby1925

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Koko

250x270cm

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Heavenlinen Oy

Materiaali

100% pellava

Mallinumero

HLA01

Tuotekoodi

6429811340121

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan