Sisältöön
Glitternisti

Glitternisti MAUI XL kosmeettinen glitter 5 ml

6,90 €8,50 €
Alin hinta 30 pv. 8,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Glitternistin Maui XL glitter kiiltää kaikissa sateenkaaren väreissä. Tämä ihanuus koostuu useasta erikokoisesta glitterhileestä, joista suurin on halkaisijaltaan 7 mm. Maui XL näyttää upealta hiuksissa ja vartalolla. Kokeile ehdottomasti myös kasvoille! Lookin viimeistelemiseen sopii myös täydellisesti Glitternistin kasvotimantit! YAS QUEEN!! Kaikki Glitternistin glitterit ovat vegaanisia ja myrkyttömiä, eikä niitä ole testattu eläimillä!

Glitternistin paras kaveri glittermeikin kiinnitykseen on vaseliini! Vaseliini riittää glittermeikin kiinnitykseen erittäin hyvin ja lupaamme että glitter pysyy paikoillaan, jos muistat olla koskematta itse glittermeikkiin (tämä onnistuu helposti, muistat varmaan myös olla hieromatta silmiäsi jos niissä on meikkiä!). Vaseliinilla kiinnittäminen mahdollistaa myös glittermeikin korjaamisen pitkin päivää. Vaseliini ei nimittäin imeydy ihoon vedettömän koostumuksensa takia. Myös muut vedettömät rasvat sopivat glittermeikin kiinnitykseen oikein hyvin!
Vaihtoehtoisesti glitterit voi kiinnittää myös glitterliimalla. Hiuksiin tai partaan glitter kannattaa kiinnittää hiusgeelillä!

Glittermeikin poistaminen: Vaseliini kiinnittää glittermeikin erittäin tehokkaasti, mutta mahdollistaa hellävaraisen poistamisen. Glittermeikin saa nimittäin poistettua pyyhkimällä ilman mitään sen erikoisempia tuotteita. Muistathan aina olla varovainen poistaessasi glittermeikkiä, ettei glitterit päädy silmiin! Glitter ei myöskään saa koskaan päätyä viemäriin.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

6430057130254

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan