Sisältöön
Metsä/Skogen

Metsä/Skogen palashampoo Tyrnin voima 80 g

24,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Käsin valmistettu tyrnin voima shampoopala hellii hiuksia ja hiuspohjaa!
Kotimaisen shampoopalan raaka-aineena on käytetty laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia, tyrniöljyä, arganöljyä, jojobaöljyä ja omenaviinietikkaa sekä valkosavea. Tyrnin voima on hoitava täysin tahmaamaton shampoopala. Shampoopala saa raikkaan tuoksunsa aidoista sitruunamyrtin eteerisestä öljystä.
Tyrnin voima shampoopala on kehitetty kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Tyrniöljy, arganöljy ja jojobaöljy hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa monipuolisesti antaen samalla tuuheutta ja kiiltoa hiuksille. Valkosaven ansiosta hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa antaen rakennetta hiuksille. Tuotteen paino 80 g.

Tuotetiedot
Koko

80 g

Ainesosat

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI)*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Guarkumi), Carcinia Indica Seed Butter (Kokumvoi), Pyrus Malus Ferment Filtrate (Omenaviinietikka), Hippophae Rhamnoides (Tyrniöljy), Argania Spinosa (Arganöljy), Simmondsia Chinesis (Luomu Jojobaöljy), Kaolin (Valkosavi), Curcuma Longa (Kurkuma), Backhousia Citriodora Leaf Oil (Eteerinen Sitruunamyrttiöljy), Calendula Offinalis (Kehäkukka), *Citral, *Geraniol, *Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Metsämood Oy

Käyttöohjeet

Shampoopala on paitsi hellävarainen hiuksille myös ekologinen valinta, sillä riittoisa shampoo kestää kymmeniä ja kymmeniä hiuspesuja. Palan käyttö on helppoa: hiero shampoopalaa pyörivin liikkein, kunnes hiukset ovat vaahtoutuneet, ja anna vaikuttaa hetki ennen kuin huuhtelet hiukset.

Mallinumero

64659953

Tuotekoodi

6430064659953

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita