Sisältöön
SkinMood

SkinMood® Konjac-kasvojenpesusieni Bambuhiili

10,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bambuhiiltä sisältävä SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac- sieni sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen teini-iholle ja miehille. SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac- sieni on 100 % kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton ja pH:ta tasapainottava sekä ihoa syväpuhdistava pesusieni. Tätä sientä voimme lämpimästi suositella myös ruusufinnistä kärsivien ihonhoitorutiineihin! 100 % luonnollinen SkinMood® Bamboo Charcoal Konjac-sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa rasvoittuvan ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon tasapainottaen sen toimintoja. Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Sieni kuorii kirkastaen ihon sävyä ja pitää ihohuokoset avoimina, jolloin ylimääräinen tali poistuu luonnollisesti eikä keräänny huokosiin finnejä aiheuttavien bakteerien elinalustaksi. Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Amorphophallus Konjac-kasvin juuriuute (Konjac Mannan), vesi, selluloosa, bambuhiili

Amorphophallus Konjac rotextrakt (Konjac Mannan), vatten, cellulosa, aktivt bambukol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

100 % luonnollinen & ekologinen
Biohajoava
Vegaani
Väriaineeton

Alkuperämaa

Kiina

Pesu- ja hoito-ohjeet

Käytön jälkeen huuhdo tai pese sieni saippualla, purista se kevyesti kuivaksi kämmenten välissä ja ripusta kuivumaan ilmavasti. Käyttöikä: 1–3 kk.

Käyttöohjeet

Huom! Kun otat Konjac-sienen käyttöön ensimmäistä kertaa tai pidemmän tauon jälkeen, se vaatii pidemmän kostutusajan. Kun käytät sientä säännöllisesti sen kostuttamiseen/pehmittämiseen menee vain hetki ja sen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ensimmäisillä käyttökerroilla sieni tuntuu aavistuksen karhealta, mutta säännöllisessä käytössä se on ihanan pehmeä ja miellyttävä käyttää. Huomaat sienen vaikutukset jo muutamassa päivässä! 1. Laita Konjac-sieni vedellä täytettyyn kuppiin tai kostuta se juoksevan veden alla. Kun sieni on täysin pehmentynyt, purista ylimääräinen vesi pois (älä väännä!) 2. Puhdista kasvot ja kaula huolellisesti Konjac-sienellä pyörivin liikkein alue kerrallaan. Älä paina, vaan pidä liikkeet kevyinä. Voit käyttää Konjac-sientä myös meikinpoistoon. Lisää meikinpoistoaine sienen pinnalle tai levitä se ensin kasvoille ja poista meikki. Meikitön iho puhdistuu pelkällä sienellä.

OBS! När du använder Konjacsvampen för första gången eller efter en längre paus, krävs längre tid för att återfukta den. När du använder svampen regelbundet det tar bara en kort stund att återfukta/mjukgöra den och därefter är den lätt och smidigt att använda. Svampen kan kännas lite sträv de första gångerna den används men efter några användningar blir den underbart mjuk och behaglig. Du kommer att märka effekterna av svampen på bara några dagar! 1. Lägg Konjacsvampen i en kopp fylld med vatten eller fukta den under rinnande vatten. När svampen är helt mjuk, krama ur överflödigt vatten (vrid inte!). 2. Rengör ansikte och hals noggrant med Konjacsvampen, använd roterande rörelser på ett område i taget. Tryck inte, utan använd lätta rörelser. Du kan också använda Konjacsvampen för att ta bort smink. Använd sminkborttagningsmedel direkt på svampen eller applicera sminkborttagningsmedlet först i ansiktet och ta bort sminket med svampen. Sminkfri hud kan rengörs med enbart svampen.

Säilytys

Ripusta kuivumaan ilmavasti. Käyttöikä lyhenee kuumassa ja kosteassa.

Häng för att lufttorka. Livslängden förkortas i varma och fuktiga förhållanden.

Tuotekoodi

6430056390062

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita