Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

The Ordinary

The Ordinary The Clear Set ihonhoitopakkaus 30 ml

17,50 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

The Clear Set tarjoaa kohdennetun ihonhoitosetin, jonka Salicylic Acid 2% Solution on suunniteltu epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Setti sisältää:
Glucoside Foaming Cleanser – geelimäisen vaahtoavan puhdistusaineen, joka auttaa tehokkaasti poistamaan likaa ja ympäristön epäpuhtauksia. Glucoside Foaming Cleanser sopii jopa herkimmälle iholle – mukaan lukien vauvoille. Ajan myötä puhdistusaine myös parantaa ihon kirkkautta, tekstuuria, hehkua ja joustavuutta.

Salicylic Acid 2%, vesipohjaisen seerumin, joka on valmistettu optimaalisella salisyylihappopitoisuudella, ja joka kohdistuu ihon pinnan epäsäännöllisyyksiin, samalla kun se poistaa kuolleita ihosoluja, jotka voivat tukkia huokoset. Tämä seerumi sopii teineille ja aikuisille, joilla on epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Se edistää kuorintaa tukoksien vähentämiseksi ja tekee tilaa kirkkaammalle, selkeämmälle iholle.

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan, kevyen geelivoiteen, joka on suunniteltu tarjoamaan koko päivän kosteutusta jo yhden käytön jälkeen. Se on valmistettu luonnollisista kosteustekijöistä, beetaglukaanista ja keramideista ja se auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria.

Käyttö:
Glucoside Foaming Cleanser: Annostele tuotetta käsille. Hiero hyvin kostutetuille kasvoille ja huuhtele lämpimällä vedellä.
Jos ärsytystä ilmenee, huuhtele pois, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä vain ohjeiden mukaan ehjällä iholla. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä.

Salicylic Acid 2% Solution: Levitä kerran päivässä iltaisin. Levitä pieni pisara kohdealueelle tai levitä pieni määrä koko kasvoille yleisesti.
Älä käytä herkällä, hilseilevällä tai vahingoittuneella iholla. Vältä silmänympärysihoa ja kosketusta silmiin.
Suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä: Levitä tuotetta ohjeiden mukaisesti kerran päivässä kolmen päivän ajan testataksesi, oletko herkkä tälle tuotteelle. Jos ilmenee ärsytystä, ihottumaa, silmien ja suun turvotusta, rakkuloita tai hengitysvaikeuksia, huuhtele tuote pois, lopeta käyttö ja ota heti yhteys lääkäriin. Varoitus auringon yhteydessä käytöstä: Tämä tuote sisältää beeta-hydroksihappoa (BHA), joka voi herkistää ihosi auringonvalolle ja erityisesti auringonpolttoriskille. Käytä aurinkovoidetta, käytä suojaavaa vaatetusta ja rajoita auringonvalolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikon ajan sen jälkeen.

Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan: Levitä pieni määrä kasvoille aamuin ja illoin.
Jos ärsytystä ilmenee, huuhtele pois, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Käytä vain ohjeiden mukaan ehjällä iholla. Suosittelemme kokeilemaan tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä.

Tuotetiedot
Ainesosat

GLUCOSIDE FOAMING CLEANSER: AQUA (WATER), DECYL GLUCOSIDE, COCO GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, PHYTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.||SALICYLIC ACID 2% SOLUTION: AQUA (WATER), SACCHARIDE ISOMERATE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.||NATURAL MOISTURIZING FACTORS + BETA GLUCAN: AQUA (WATER), PPG-24-GLYCERETH-24, PROPANEDIOL, BETAINE, BETA-GLUCAN, ARGININE, GLYCINE, ALANINE, SERINE, PROLINE, THREONINE, GLUTAMIC ACID, LYSINE HCL, GLUCOSE, MALTOSE, FRUCTOSE, TREHALOSE, XYLITOL, ANHYDROXYLITOL, XYLITYLGLUCOSIDE, SODIUM PCA, PCA, SODIUM LACTATE, UREA, ALLANTOIN, SODIUM HYALURONATE, PHOSPHOLIPIDS, SPHINGOLIPIDS, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, P-ANISIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.||Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

0769915233230

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita