Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Natural Glycolic Acid 7% Exfoliating Toner kasvovesi 100 ml

9,60 €
96,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Glycolic Acid 7% Toning Solution on ihon pintaan kohdistuva kuorinta. Se auttaa parantamaan ihon selkeyttä, tasoittamaan epätasaista ihonsävyä ja korjaamaan tekstuuria ajan myötä. Tämä yhdistelmä sisältää kasviperäisen Tasmanian pippurimarja-johdannaista, jonka väri vaihtelee vuodenajan mukaan, ja tämä väriero saattaa näkyä tuotteessa ajoittain.

Tätä tuotetta ei tulisi käyttää herkälle, kesivälle tai vaurioituneelle iholle. Tutustu lisäksi aurinkosuojaa koskevaan huomautukseen ja muihin varoituksiin annetuissa ohjeissa.

Tämän kaavan pH on noin 3,6. Glykolihapolla on pKa-arvo 3,6, ja pKa on kaikkein tärkein näkökohta kehittäessä tuotetta hapon kanssa. pKa viittaa happojen saatavuuteen. Kun pKa on lähellä pH:ta, on tasapaino ihanteellinen suolan ja happamuuden välillä, maksimoiden näin hapon tehokkuus ja vähentäen ärsytystä.

Käyttö:
Käytä vain ohjeiden mukaisesti ehjällä iholla. Ennen käyttöä suositellaan kokeilemaan pienellä ihoalueella.
Käyttö kasvoilla ja kaulalla: Levitä kerran päivässä, mieluiten iltaisin. Levitä kasvoille ja kaulalle vanulapulla tai sormin.
Käyttö päänahkaan: Levitä kuivalle päänahalle kolme kertaa viikossa. Kallista päätäsi taaksepäin ja käytä suutinta annostelemaan tuotetta hellästi pään etuosasta taaksepäin liikkuvalla liikkeellä. Hiero hyvin. Älä huuhtele pois.
Älä käytä herkällä, hilseilevällä tai vaurioituneella iholla. Vältä silmänympärysaluetta ja kosketusta silmiin.
Tuotteen kosketuksen ihon kanssa on oltava rajoitettua tiheydeltään tai kestoltaan.
Jos ilmenee ärsytystä silmissä tai iholla, huuhtele perusteellisesti, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

Auringonpolttovaroitus: Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka saattaa herkistää ihosi auringolle ja erityisesti auringonpolttoriskille. Käytä aurinkovoidetta, käytä suojavaatetusta ja rajoita auringonvalolle altistumista tämän tuotteen käytön aikana ja viikon ajan sen jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water). Glycolic Acid. Rosa damascena flower water. Centaurea cyanus flower water. Aloe Barbadensis Leaf Water. Propanediol. Glycerin. Triethanolamine. Aminomethyl Propanol. Panax Ginseng Root Extract. Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract. Aspartic Acid. Alanine. Glycine. Serine. Valine. Isoleucine. Proline. Threonine. Histidine. Phenylalanine. Glutamic Acid. Arginine. PCA. Sodium PCA. Sodium Lactate. Fructose. Glucose. Sucrose. Urea. Hexyl Nicotinate. Dextrin. Citric Acid. Polysorbate 20. Gellan Gum. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate. Sodium Chloride. Hexylene Glycol. Potassium Sorbate. Sodium Benzoate. 1.2-Hexanediol. Caprylyl Glycol. · Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Säilytys

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

0769915197044

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita