Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage The Toner Powered by Cactus kasvovesi 100 ml

60,00 €
600,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vähentää näkyvästi väsymyksen merkkejä ja rauhoittaa epämukavuutta parranajon jälkeen: Dior on kehittänyt Sauvage The Toner -kasvoveden, joka sisältää 98 %* luonnollisia ainesosia.

Sauvage-ihonhoitotuotteet saavat aktiivisen voimansa kaktuksen ytimestä, erittäin tehokkaasta kasvista, joka on yksi harvoista aavikolla selviytyvistä. Sauvage The Toner sisältää kaktusuutetta, joka tehostaa kosteuden imeytymistä ihoon ja valmistelee sen tehokkaasti Sauvage-ihonhoitorutiinille.

Kasvovesi soveltuu ihanteellisesti miesten iholle, joka on paksumpi ja epäpuhtauksille alttiimpi kuin naisten iho. Se vähentää näkyvästi väsymyksen merkkejä, ihon sameutta ja laajentuneita ihohuokosia ja jättää kasvot 2,1 °C** viileämmiksi levitettäessä, jolloin iholle jää energisoivan raikas tunne. Se rauhoittaa tehokkaasti ihoa parranajon jälkeen ja vähentää ihoärsytystä.

Kirkas geelimäinen koostumus muuttuu iholla vesimäiseksi, mikä varmistaa runsaan levityksen ja nopean imeytymisen.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 2 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
* Instrumentaalinen testi, 30 miestä.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901683562

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita