Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage The Cleanser Powered by Cactus kasvojenpuhdistusaine 125 ml

49,00 €
392,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Puhdistus ihoa kuivattamatta: Diorin Sauvage The Cleanser -kasvojenpuhdistusaine sisältää 90 %* luonnollisia ainesosia ja on suunniteltu miesten iholle, joka on paksumpi ja tuottaa enemmän talia kuin naisten iho.

Sauvage-ihonhoitotuotteet saavat aktiivisen voimansa kaktuksen ytimestä, erittäin tehokkaasta kasvista, joka on yksi harvoista aavikolla selviytyvistä. Tämä kasvojen puhdistusaine sisältää vesipitoista kaktusuutetta, joka tehostaa kosteuden imeytymistä ihoon, sekä luonnollista alkuperää olevaa mustaa hiiltä, jolla on puhdistavia ominaisuuksia. Se vähentää ylimääräistä talia ja jättää ihon puhtaaksi, kirkkaaksi ja kimmoisaksi. 99 %** iholla olevista epäpuhtauksista puhdistuu, jopa hienoimmatkin hiukkaset.

Kosketuksessa veden kanssa musta geelikoostumus muuttuu runsaaksi, raikkaaksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi valkoiseksi vaahdoksi, joka jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja kosteutetuksi 8 tunniksi***. Vaahto on helppo huuhdella pois, sillä se puhdistaa kasvot ja parran hellävaraisesti. Puhdistuksen lisäksi tuotetta voidaan käyttää naamiona kerran viikossa.

Sauvage The Cleanser -pumppupullo on suunniteltu helppoon päivittäiseen käyttöön, ja sitä voi käyttää suihkussa puhdistuksen aikana.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 10 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Instrumentaalinen testi 21 miehellä 1-49 µm:n hiukkasilla.
***Instrumentaalinen testi, 30 miestä.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901683555

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan