Sisältöön
DIOR

DIOR Sauvage The Serum Powered by Cactus seerumi 50 ml

89,00 €
1 780,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kosteuttaa ihoa ja vähentää näkyvästi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä: Sauvage The Serum on Diorin luoma kasvoseerumi, joka sisältää 95 %* luonnollisia ainesosia ja on mukautettu miesten iholle, joka on tunnetusti paksumpi, tuottaa enemmän talia ja kuivuu helpommin kuin naisten iho.

Sauvage-ihonhoitotuotteet saavat aktiivisen voimansa kaktuksen ytimestä, erittäin tehokkaasta kasvista, joka on yksi harvoista aavikolla selviytyvistä. Kasvoseerumi sisältää kaktusuutetta, joka on valittu parantamaan ihon kykyä imeä kosteutta, sekä kaktusöljyä, joka tunnetaan kyvystään ravita ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Tämä kasvoseerumi kosteuttaa 100 tuntia**, vahvistaa ihoa suojaten sitä kuivumiselta ja vähentää ensimmäisiä näkyviä ikääntymisen merkkejä. Se jättää ihon kosteutetuksi, elvyttää sitä näkyvästi ja tekee siitä sileämmän.

Sauvage The Serum -seerumille on ominaista miellyttävä koostumus, joka imeytyy helposti ihoon jättämättä rasvaista kalvoa tai jäämiä, myöskään partaan. 92 %*** Sauvage-tuoksua käyttävistä miehistä oli tyytyväisiä Sauvage The Serumiin.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 5 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
* Instrumentaalinen testi, 30 miestä.
*** Testattu 108 miehellä yli 1 kuukauden ajan.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

alcohol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901683579

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita