Sisältöön
DIOR

DIOR Miss Dior Parfum tuoksu 80 ml

160,00 €
2 000,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuoksu, joka on samalla kertaa voimakas, viehkeä, rohkea ja elegantti. Diorin mukaan Miss Dior Parfum on naisellisuuden ja nuoruuden henkäys. Diorin parfyymien luova johtaja Francis Kurkdjian on uudistanut Miss Diorin alkuperäisen tuoksun ja tuonut siihen nykyaikaisen nuorekkaan hengen.

Parfymööri-kehittäjä uudisti Miss Diorin legendaarisen chypre-tuoksun koostumuksessa, jossa kukkaiset ja hedelmäiset sävyt yhdistyvät meripihkan täyteläisiin vivahteisiin. Francis Kurkdjian valitsi uuteen Miss Dior -tuoksuun harvinaislaatuisen jasmiinin, joka on käsitelty erityisellä uuttomenetelmällä kunnianosoituksena vuoden 1947 alkuperäisessä Miss Dior -tuoksussa käytetylle jasmiinille. Sen alta paljastuu yllättävän ruusuinen ja hedelmäinen tuoksu, joka muodostaa kontrastin puumaisille sävyille ja jota mandariinin vivahteet piristävät.

Miss Dior Parfum -pullo on koristeltu Lurex-langoista kudotulla rusetilla, jonka hopeanhohtoinen sävy heijastaa uuden tunnusmerkkinsä väriä. Tunnusomainen Miss Dior -kukonaskelkuvio kietoutuu pullon ympärille hohtavissa vaaleanpunaisen sävyissä.

Intensiivinen ja valoisa tuoksu, jonka ytimessä sykkii Miss Diorin olemus.

Tuotetiedot
Koko

80ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901708920

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan