Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki Super Aivot & Muisti ravintolisä 30 tabl.

26,50 €
0,88 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioteekki Super Aivot & Muisti on erinomainen ravintolisä aivojen ja muistin suorituskyvyn tueksi. Sisältää patentoitua, kliinisesti tutkittua Brainberry® aroniamarjauutetta sekä aivojen ja muistin toimintaa tukevaa Bakopauutetta. Valmisteen sisältämä neidonhiuspuu-uute (Ginkgo Biloba) tukee kognitiivisia toimintoja, kun taas B6-, B12- ja C-vitamiini tukevat psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Tuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin suorituskykyyn. Tuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin toimintaa - niin opiskelujen, työelämän kuin ikääntymisen avuksi. Valmiste on gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu myös vegaaneille.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kantaja-aineet (kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini), bacopauute (Bacopa monnieri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Brainberry (aroniamarjauute), neidonhiuspuu-uute (Ginkgo biloba), C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piioksidi), B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti), foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Bärare (kalciumkarbonat, maltodextrin), bacopa extrakt (Bacopa monnieri), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Brainberry (extrakt av bäraronia), extrakt av kinesiskt tempelträd (Ginkgo biloba), vitamin C (kalciumaskorbat), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), vitamin B6 (pyridoxalfosfat), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), vitamin B12 (metylkobalamin).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Slovakia

Käyttöohjeet

1 tabletti päivässä. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.
Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä lapsille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä tai sinulla on jokin pitkäaikaissairaus, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä.

1 tablett per dag. Ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas.
Rekommenderas inte till gravida eller ammande kvinnor eller barn. Om du använder någon regelbunden medicinering eller har någon kronisk sjukdom ska du vända dig till apotekspersonal eller läkare för att försäkra dig om att preparatet lämpar sig för dig.

Säilytys

Säilytys: huoneenlämpötilassa, suojassa valolta ja kosteudelta. Ei lasten ulottuville.

Förvaring: På torr plats i rumstemperatur, skyddad mot ljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620601344

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan