Sisältöön
Clarins

Clarins Total Cleansing Oil puhdistusöljy 150 ml

35,00 €
233,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Puhdistustuotteiden sisältämä moringa-uute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Luomulaatuiset kehtokatkero-uute ja sitruunamelissa-uute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Clarins-puhdistustuotteista hellävaraisia, ja lisäksi sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus.

Clarins Total Cleansing Oil -puhdistusöljy puhdistaa tehokkaasti pitkäkestoisen ja vedenkestävän silmä-, huuli- ja kasvomeikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, C9-12 ALKANE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SODIUM CITRATE, GENTIANA LUTEA EXTRACT, CITRIC ACID, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, [V3545A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Lämmitä tuote käsien välissä ja levitä kuivalle iholle, kasvojen ja kaulan alueelle. Lisää hieman vettä, jolloin öljy muuttuu emulsiomaiseksi. Hiero hellävaraisesti koko kasvojen alue pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Tuotekoodi

3666057228582

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita