Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Or Multi-Purpose Dry Oil Florale kuivaöljy 50 ml

36,90 €
738,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyt ovat monikäyttöisiä tuotteita, jotka sopivat niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Kuivaöljy kosteuttaa, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Hoitava koostumus sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ne huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljy sisältää lisäksi ruusukullan hohtoisia mineraalipigmenttejä, jotka saavat ihon hehkumaan upeasti, sekä hurmaavan Florale-tuoksun, joka sisältää greippiä, magnoliaa ja myskiä. Nuxe Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljy on vegaaninen ja 96 % sen raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Se sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Vegaaninen
Kosteuttava
Ruusukulta

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Voit käyttää kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena. Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan. Voit antaa hehkua kasvoillesi tai korostaa poskipäitäsi, nenän yläosaa, otsaa ja leukaa. Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä mös vartaloemulsiosi joukkoon. Erityisen hyvin ruusukullan hehku tulee kauniisti esille dekolteen ja olkapäiden alueilla, käsivarsissa sekä säärissä. Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve. Voit myös sivellä kuivaöljyä hiussuortuviin pitkin matkaa antamaan kaunista hehkua.

Tuotekoodi

3264680038334

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita