Sisältöön
Big Green Egg

Big Green Egg Minimax grilli+convEGGtor

1 294,00 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Big Green Egg on maailman suosituin kamadogrilli, joka on valmistettu parhaasta keramiikasta. Se ei ole mikään tavallinen grilli, vaan kokonainen ulkokeittiö, jolla voit grillaamisen lisäksi myös paistaa pizzoja, savustaa kalaa, kypsentää hitaasti lihaa ja valmistaa kaikkea muuta, mitä tavallisessa uunissakin voi valmistaa.

Big Green Egg on hiiligrilli, jossa polttoaineena käytetään korkealaatuisia kovapuuhiiliä. Sytyttämiseen käytetään luonnollisesta puukuidusta valmistettuja sytytyspaloja, mitään sytytysnesteitä ei tarvita. Kovapuuhiilet ovat erittäin ekologisia käyttää ja suuret hiilipalat palavat pitkään, eivät synnytä paljoa savua ja niistä muodostuu päinvastoin kuin monista muista hiililaaduista poikkeuksellisen vähän tuhkaa.

Huippuravintoloiden ja -kokkienkin suosima Big Green Egg on valmistettu korkealuokkaisimmasta, lämpöä eristävästä keramiikasta. Keramiikan tekninen etu on, että se sitoo kosteutta ja jakaa sitä kypsennyksen aikana, jolloin ruoka kypsyy hellävaraisesti ja pysyy mehukkaana. Keramiikka valmistetaan samalla menetelmällä kuin Nasan avaruussukkuloiden lämpösuojalevyt. Ainutlaatuisen ja eristävän keramiikkansa ansiosta ulkolämpötilalla ei ole mitään merkitystä, joten EGGillä voi huoletta grillata talvellakin. EGGin sisälämpötila on yhtä vakaa eikä se välitä sateesta tai lumesta pätkääkään.
Laadun takeena Big Green Eggissä on elinikäinen takuu keraamisten osien materiaaleille ja rakenteelle.

Big Green Egg MiniMaxin suorituskyky on verraton. MiniMax on Big Green Egg -perheen uusin jäsen ja kaikkein kompaktein malli. Vaikka se on vain 7 cm korkeampi kuin Mini, sen paistopinta-ala on paljon suurempi ja verrattavissa Small-malliin. Näin saat riittävästi tilaa ruuanvalmistukseen 4–6 hengelle. Lisäksi voit valmistaa ateriat pöydällä, jos haluat, sillä vain 50 cm:n korkuinen MiniMax on ihanteellinen pöytämalli.
Tämä keraaminen grilli on täydellinen valinta mahtavien aterioiden valmistukseen. Jos aiot lähteä tien päälle, sinun ei tarvitse olla ammattimainen painonnostaja voidaksesi ottaa MiniMaxin mukaan, sehän painaa vain 35 kg. Lisäksi vakiovarusteisiin kuuluva EGG Carrier tekee MiniMaxin mukaan ottamisesta helppoa! Big Green Egg MiniMaxia käytetään myös paljon ravintoloissa.

Mukana tässä paketissa tulee myös convEGGtor, joka saa aikaan luonnollisen esteen ruokien ja hiilien välille. Sen erityinen muotoilu saa aikaan hyvän ilmanvirtauksen ja erinomaisen lämmönjohtamisen. Epäsuora lämpö, jonka keraaminen lämpösuoja päästää läpi, tekee EGGistä oikean ulkouunin. Ihanteellinen ainesten hitaaseen kypsentämiseen alhaisissa lämpötiloissa.

Tuotetiedot
Väri

Vihreä

Takuu

Takuu 1 vuotta / Garanti 1 år

Alkuperämaa

Meksiko

Materiaali

Keramiikka, teräs

Tuotekoodi

0502646462995

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan