Sisältöön
OBH Nordica

OBH Nordica air fryer Easy Fry max 5l digital AG245BS0

149,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Terveellistä ruokaa helposti
Easy Fry Max -air fryerillä valmistat helposti monipuolisia ja terveellisiä aterioita. Se kypsentää ainekset kiertävällä kuumalla ilmalla, minkä ansiosta kokonainen ateria ja herkulliset friteeratut suosikkiruoat valmistuvat vain pienellä määrällä tai kokonaan ilman öljyä. Kuuman ja nopeasti virtaavan ilman ansiosta ruoka tulee päältä rapeaksi ja jää sisältä mehukkaaksi, melkein ilman mitään lisättyä rasvaa. Voit valmistaa terveellisiä aterioita tinkimättä hyvästä mausta!

Nopeaa ja helppoa ruoanlaittoa
Easy Fry Max -air fryerissa on selkeä digitaalinen kosketusnäyttö, joten sen käyttäminen on helppoa. Laitteessa on 10 automaattiohjelmaa ja 60 minuutin ajastin. Ruoan valmistuessa voit tehdä muita asioita, sillä ainesten kypsymistä ei tarvitse valvoa - kuuma ilma tekee työn puolestasi. Lämpötila on helppo säätää välillä 70–200 °C. OBH Nordican air fryer on yksinkertainen tapa pienentää kodin sähkönkulutusta. Easy Fry Maxin avulla voit säästää jopa 65 % energiaa, koska kypsennys tapahtuu 40 % nopeammin verrattuna perinteiseen uuniin. Luvut perustuvat ulkopuoliseen testiin, jossa on käytetty 800 g pakasteranskalaisia.

Vaihtelua ruoanlaittoon
Easy Fry Max -air fryerin avulla voit kypsentää mm. ranskalaisia perunoita, vihanneksia, kanaa, pizzaa, nugetteja, katkarapuja, pekonia, pihvejä ja leivonnaisia. Extra Crisp -tekniikan ansiosta ranskalaisista perunoista tulee kullankeltaisia, erittäin rapeita ja maukkaita. 5 litran tilavuus riittää koko perheen tai usean ystävän kestittämiseen.

Helppo puhdistaa ja huoltaa
Öljy ja friteeratut elintarvikkeet ovat yleensä hankalasti puhdistettavissa. Kaikki tämän laitteen puhdistusta vaativat osat ovat irrotettavissa, ja ne kestävät konepesun. Easy Fry Max on korjattavissa 15 vuotta, mikä tarkoittaa, että voimme lähettää varaosia 6 200 korjaamolta ympäri maailmaa kohtuulliseen hintaan. Näin haluamme varmistaa, että tuotteen käyttöä voidaan jatkaa vuosikausien ajan.

Tuotetiedot
Väri

harmaa

Koko

5L

Kokotiedot

36.5 (Leveys) x 32.4 (Korkeus) x 26.3 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

terveellistä ruokaa koko perheelle
säästä aikaa ja energiaa
10 automaattista pikavalintaohjelmaa
60 minuutin ajastin
digitaalinen kosketuspaneeli
lämpötilan säätö 70–200 °C
helppo puhdistaa, irrotettavat osat ovat konepesun kestäviä
korjattavissa 15 vuotta
tilavuus 5l/6 henkilölle
teho 1550 W
mitat: (LxSxK) 36,5x26,3x32,4cm
paino 3,65kg

Takuu

Takuuaika 2 vuotta valmistusvirheille.

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3045387291341

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita