Sisältöön
Hankintatukku

Colonic Plus Mikrobiomi Tributyriini - B2-vitamiinikapseli 80 kaps

20,70 €
517,50 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil ® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä. Butyraatti on lyhytketjuinen rasvahappo, bakteerien aineenvaihduntatuote. Paksusuolen bakteerit valmistavat butyraattia kuiduista ja resistentistä tärkkelyksestä eli hiilihydraatista, jota ruoansulatusentsyymit eivät pysty pilkkomaan ja joka toimii samankaltaisesti kuin vesiliukoiset kuidut. ButyOil ® tributyriini on luonnollinen butyraatin lähde, joka pilkkoutuu voihapoksi sekä ohut- että paksusuolessa. B2-vitamiini eli riboflaviini edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. B2-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotetiedot
Ainesosat

ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi) (Eu), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini (ei-Eu)

ButyOil ® tributyrinpreparat (solrosolja, mono- och diglycerider av fettsyror, butyrat i triglyceridform, bananarom) (Eu), Vegetabiliskt kapselskal hydroxipropylmetylcellulosa, Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa, Riboflavin (ej-Eu)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
B2-vitamiini (Riboflaviini)/Riboflavin1.4 mg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

3 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

3 kapslar per dag. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300008399

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan