Sisältöön
Vivania

Vivania Beauty Shot Mango-Meloni Kollageeni-hyaluronihappo-sinkki 500 ml

21,50 €
43,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vivania Beauty Shot -neste sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan B® kollageenia, hyaluronihappoa ja sinkkiä, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden.
Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta. Sinkki edistää ihon hiusten ja kynsien pysymistä normaalina sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania Beauty Shot edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, Hydrolysoitu Peptan b® kollageeni naudasta (Ranska), Happamuudensäätöaine maitohappo, Hyaluronihappo, Mango- ja meloniaromi, Sinkkiglukonaatti, Säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumbentsoaatti, Makeutusaine steviasta saatavat stevioliglykosidit

Vatten, Hydrolyserat Peptan b® kollagen av nötkreatur (Frankrike), Surhetsreglerande mjölksyra, Hyaluronsyra, Mango- och melonarom, Zinkglukonat, Konserveringsmedel kaliumsorbat och natriumbensoat, Sötningsmedel steviolglykosider från stevia

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 50 ml päivässä. Nautitaan sisäisesti. Annostusta ei saa ylittää. Ravistettava.

Dosering: Invärtes 50 ml per dag. Doseringen får ej överskridas. Omskakas.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 1 kk.

Kan som oöppnad förvaras i rumstemperatur. Öppnad flaska bevaras i kylskåp i en månad.

Tuotekoodi

6428300008382

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan