Sisältöön
Bodyflex

Bodyflex Collagen kollageeni-C-vitamiinitabletti 180 tabl

24,40 €
0,14 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bodyflex® Collagen -ravintolisä sisältää 1000 mg/tabletti hyvin imeytyvää hydrolysoitua Peptan® B kollageenia naudasta ja C-vitamiinia. Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee. Peptan® B on pääosin 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti nivelissä, ihossa ja luustossa. Peptan® on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä. *C-vitamiini edistää normaalia kollageenin tuotantoa mm. rustojen normaalia toimintaa varten. Bodyflex® Collagen sopii jatkuvaan käyttöön tukemaan aktiivista elämäntapaa erityisesti aktiiviliikkujille, ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat voimakkaalle rasitukselle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Hydrolysoitu Peptan b® kollageeni naudasta (Eu), Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Natriumaskorbaatti (ei-Eu)

Hydrolyserat Peptan b® kollagen av nötkreatur (Eu), Klumpförebyggande medel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, Natriumaskorbat (ej-Eu)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
C-vitamiini40 mg
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 4 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja
sekoittaa ruokaan. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 4 tabletter per dag. Tabletterna kan sväljas hela med vätska eller vid behov tudelas, tuggas eller malas och blandas i födan. Doseringen får ej överskridas.

Tuotekoodi

6428300008481

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan