Sisältöön
Fortesan

Fortesan Sahrami + C + B6 Sahramiuute – DL-fenyylialaniini - vitamiini 60 tabl

23,30 €
0,39 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Fortesan® Sahrami + C + B6 -ravintolisä sisältää standardoitua sahramiuutetta, DL-fenyylialaniinia sekä niiden vaikutusta täydentäviä C- ja B6-vitamiineja. Korkealaatuisen Saffr´Activ® -sahramiuutteen (Crocus sativus) sisältämät aktiiviaineet, erityisesti safranaali, ovat tiivistetyssä muodossa ja edistävät emotionaalista tasapainoa, auttavat tukemaan rentoutumista ja ylläpitämään hyvää mielialaa. Fenyylialaniini on ihmiselle välttämätön aminohappo, joka vaikuttaa aivojen välittäjäaineiden kautta. C- ja B6-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa ja piidioksidi, Dl-fenyylialaniini (ei-Eu), Askorbiinihappo (ei-Eu), Sahramiuute (Saffr´activ®) (Eu), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Pyridoksiinihydrokloridi (ei-Eu)

Klumpförebyggande medel mikrokristallinsk cellulosa och kiseldioxid, Dl-fenylalanin (ej-Eu), Askorbinsyra (ej-Eu), Saffransextrakt (Saffr´activ®) (Eu), Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror, Pyridoxinhydroklorid (ej-Eu)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1 tablett per dag. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor.

Säilytys

Suojattava lämmöltä, valolta ja kosteudelta.

Skyddas mot värme, solljus och fukt.

Tuotekoodi

6428300008412

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan