Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige Le Baume de Minuit yövoide 50 ml

630,90 €
12 618,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige Le Baume de Minuit on ensimmäinen yövoide, jonka Midnight Rosapeptide -tiiviste auttaa korjaamaan päivän aikana syntyneitä vaurioita (1) ja tekee yöstä kaksi kertaa tärkeämmän. (2) Iho on kolme kertaa kiinteämpi, säteilevämpi, raikkaampi ja levännyt. (3)

Yö on tärkeää aikaa ihon uudistumisen kannalta. Ihon tavoin myös ruusut seuraavat öistä biologista kelloa. Ruusut tuottavat öisin molekyylejä, mukaan lukien madekassiinihappoa (4), kun taas ihon kellon synkronoijat aktivoivat yöaikaisia uudistumistoimintoja. Diorin kukkatiede on havainnut, että ikääntyessämme 80 % kellosynkronoijista (5) heikkenee, jolloin ihon kello ei tahdistu ja iho ikääntyy nopeammin.

Tämän noidankehän torjumiseksi Dior Prestige valitsi legendaarisen Rose de Granvillen, joka on vieläkin ylellisempi yöllä. 20 vuoden tutkimustyön jälkeen Dior on paljastanut Rose de Granvillen ainutlaatuisen yöllisen voiman: yön aikana se tuottaa ainutlaatuisia molekyylejä, jotka suojaavat ihoa.

Diorin ruusupuutarhassa yöllä korjatut ruusut sisältävät Midnight Rosapeptide -peptidiä, joka energisoi ihon kelloa synkronoivia ainesosia ja auttaa nopeuttamaan yöllistä uusiutumista.

(1) 33 naisen suorittama itsearviointi. Ikääntymisen kliinisten merkkien vertailu illalla ennen tuotteen käyttöä ja sen jälkeen.
(2) 33 naisen suorittama itsearviointi. Vertailu aamulla tuotteen levittämisen jälkeen edellisenä iltana ja aamulla ilman tuotteen levittämistä edellisenä iltana. Vaikutuksen arviointi silmäkulmien ja otsan ryppyihin sekä ihon täyteläisyyteen.
(3) Ihotautilääkärin kliininen arvio 33 naisesta tuotteen tehokkuuden edistymisestä. Vaikutuksen vertailu ensimmäisen käyttöyön ja yhden kuukauden käytön jälkeen.
(4) Analyyttinen testi hybridiruusulla. Yöllä ja päivällä tuotettujen molekyylien vertailu.
(5) In vitro -testi epidermiksessä testatuilla geeneillä.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901667838

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan