Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Totale Hyalushot Wrinkle Corrector 15 ml

100,90 €
6 726,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Capture Totale Hyalushot -ryppyjenkorjaaja on ensimmäinen Diorin intensiivinen ryppyjen korjausratkaisu, joka kohdistuu useisiin kasvojen alueisiin* ja vaikuttaa sekä nykyisiin ryppyihin että ensimmäisiin juonteisiin.

Diorin tutkimus on osoittanut, että ihon emosolut menettävät kiinnitysproteiinejaan iän myötä, mikä johtaa hyaluronihapon häviämiseen. Iholle ilmestyy ryppyjä ja juonteita kasvojen kahdeksalle pääalueelle*.

Tämä uuden sukupolven monitehoinen ryppyjenkorjaaja on tarkoitettu näille eri alueille. Sen kolme ainesosaa – kahden hyaluronihapon yhdistelmä, rentouttava botox-vaikutuksen tuova peptidi ja longoza-uute – kiinteyttävät ihoa näkyvästi tehden siitä täyteläisemmän ja sileämmän välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Capture Totale Hyalushot on valmistettu 97 %** luonnollisista ainesosista, ja siinä yhdistyvät Diorin kukkaistutkimuksen parhaat puolet ja huippuluokan ainesosat.

* Otsan juonteet, pystyrypyt kulmien välissä, harakanvarpaat silmien ulkonurkissa, poskipäiden pystyrypyt, nenärypyt, ylähuulen rypyt ja marionettijuonteet suupielissä.
** ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Loput 3 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Koko

15 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901646086

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan