Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Spotlight Toner Series Episode 3: Balance It Out kasvovesi 185 ml

24,90 €
134,59 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Episode Three tarjoaa temperamenttiselle iholle vertaisensa vastustajan. Kasvovesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa rasvoittumista hillitsevän ainesosayhdistelmän avulla sekä pitää ihon mikroflooran tyytyväisenä ja hyvinvoivana. Sopii kaikille ihotyypeille.

· alkoholiton päivittäinen rauhoittava kasvovesi
· rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa
· hillitsee rasvantuotantoa

Kamomilla hoitaa ihoa täyttäen sen kosteudella, joka rauhoittaa jopa erittäin rasittunutta ihoa. Tasapainottava ainesosayhdistelmä hillitsee rasvantuotantoa ja tukee ihon probiootteja. Laventelivesi on kuin meditointia iholle auttaen rauhoittamaan sitä ja tasapainottamaan rasvantuotantoa.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Koko

185 ml

Ainesosat

Water/Aqua, Pentylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Water, Propanediol, Anthemis Nobilis Flower Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Carnosine, Undecylenoyl Glycine, Betaine, Bis-Ethoxydiglycol Cyclohexane 1,4-Dicarboxylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Glycerin, Butyl Hydroxycyclohexane Carboxylate, 1,2-Hexanediol, Beta-Glucan, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Maltodextrin, Phosphatidylglycerol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

1. Puhdista kasvot ja avaa pullo kiertämällä korkkia.
2. Paina korkkia vanulapulla saadaksesi siihen kasvovettä. Pyyhi sillä kasvot ja kaula.
3. Levitä sen jälkeen seerumia ja kasvovoidetta.

Tuotekoodi

0840047213144

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita