Sisältöön
Natura Media

Natura Media Mg5 Magnesium+Fytaasi 60 kaps

14,50 €
268,52 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Natura Median Mg5 Magnesium + Fytaasi on Suomessa valmistettu premiumlaatuinen magnesiumvalmiste. Se sisältää 5 korkean imeytyvyyden magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, magnesiumglyserofosfaattia, magnesiumbisglysinaattia, magnesiumtauraattia ja magnesiumglukonaattia. Korkean imeytyvyyden muodoilla saavutetaan parempi ja monipuolisempi hyöty pienemmällä annostuksella. Lisänä kapseleissa on myös fytaasientsyymiä, joka hajottaa syödyn ravinnon antiravinteita, fytiinejä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Magnesiummalaatti (USA), magnesiumglyserofosfaatti (muu kuin EU), magnesiumbisglysinaatti (USA), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), magnesiumtauraatti (muu kuin EU), magnesiumglukonaatti (muu kuin EU), fytaasi (muu kuin EU), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Magnesiummalat (USA), magnesiumglycerofosfat (icke-EU), magnesiumbisglycinat (US), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesiumtaurat (icke-EU), magnesiumglukonat (icke-EU), fytas (icke-EU), anti -kakningsmedel (kiseldioxid och magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror) .

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Natura Media Oy

Käyttöohjeet

1-2 kapselia päivässä

1-2 kapslar per dag

Tuotekoodi

6417778305031

Arviot