Sisältöön
Clarins

Clarins My Clarins PURE-RESET targeted blemish lotion täsmähoito epäpuhtauksille 13 ml 

18,00 €
1 384,62 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

My Clarins -tuotelinja sisältää täydellisen yhdistelmän iholle hyvää tekeviä ja siltä haitallisia epäpuhtauksia poistavia hedelmä- ja kasviuutteita. Tuotesarja sisältää ihoa kosteuttavia ja tasapainottavia hoitotuotteita, joiden vegaaniset koostumukset energisoivat ja puhdistavat ihoa tehden ihosta raikkaan ja kauniin. Tuotteet sisältävät vähintään 90 % luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja paljon rakkautta.

My Clarins PURE-RESET targeted blemish lotion on täsmähoito finnien ja epäpuhtauksien paikallishoitoon. Syväpuhdistava emulsio kuivattaa ja vähentää ihon epäpuhtauksia näkyvästi sekä rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää ihoa puhdistavaa mesiangervouutetta ja ihon pintakerrosta kuorivaa BHA-happoa (salisyylihappo). Vegaaninen koostumus.

Tuotetiedot
Koko

13ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL, CI 77947/ZINC OXIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGARCANE) EXTRACT, ZINC GLUCONATE, BUTYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, T-BUTYL ALCOHOL, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, DENATONIUM BENZOATE, CI 14700/RED 4, [STV4238A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä iltaisin paikallishoitona finneille ja epäpuhtauksille. Älä ravista tuotetta ennen käyttöä. Kasta puhdas vanupuikko pulloon ja levitä emulsiota epäpuhtauksiin. Anna kuivua ja vaikuttaa yön yli ja huuhtele pois aamulla lämpimällä vedellä.

Tuotekoodi

3666057218828

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita