Sisältöön
Clarins

Clarins Velvet Cleansing Milk puhdistusemulsio 200 ml 

30,00 €
150,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Velvet Cleansing Milk -puhdistusemulsio puhdistaa kevyen meikin kasvoilta, silmiltä ja huulilta hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Hellävarainen ja täyteläinen koostumus sisältää luomukehtokatkero-uutteesta ja luomusitruunamelissa-uutteesta muodostuvan Gentle Complex -yhdisteen, joka tasoittaa ja rauhoittaa ihoa. Puhdistustuotteen sisältämä moringa-uute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetiedot
Koko

200ML

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C14-22 ALCOHOLS, POLYSORBATE 60, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, GENTIANA LUTEA EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, [V3544A]

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Käyttöohjeet

Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Lämmitä tuote käsien välissä ja levitä kuivalle iholle, kasvojen ja kaulan alueelle. Huuhtele hyvin vedellä tai meikinpuhdistusliinalla ja viimeistele ihotypillesi sopivalla kasvovedellä.

Tuotekoodi

3666057145414

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita