Sisältöön
Elizabeth Arden

Elizabeth Arden White Tea Eau Florale EdT tuoksu 50 ml

49,90 €
998,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heleä tuoksu huokuu valkoisen teen klassista tyylikkyyttä yhdistäessään sen kukoistavan kukkakimpun kanssa luoden tuoksun, joka ilmentää arvokkaita hetkiä ja yksinkertaista hemmottelua. Alkutuoksussa hallitsee valkoinen tee, jota seuraa lumoavat kukkaisnuotit vaaleanpunaisesta freesiasta kieloon. Vaaleanpunainen Iiris ja makea kuusama tuovat seesteisyyttä tuoksun sydämeen. Tuoksun täydentää myski, kermainen trisamber ja rauhoittava tonkapapu. Tuoksu, joka ympäröi sinut valoisalla ja herkällä eleganssilla.

Tämä valovoimainen tulkinta klassisesta White Tea -tuoksusta herättää poikkeuksellisen tunteen vangiten arvokkaiden hetkien ja yksinkertaisten nautintojen olemuksen. Tässä tuoksussa, jonka peruskoostumus on sama kuin White Teen, on naisellista heleyttä, joka kukoistaa iloiseksi tuoksuksi. Aivan kuten nautit ilosta, kun löydät aikaa itsellesi, tämä tuoksu vangitsee nämä tunteet, jotta voit kantaa niitä mukanasi tyylikkäänä koko päivän.

Alkutuoksu on täydellinen sekoitus valkoista teetä, joka huipentuu lumoavaan vaaleanpunaisen freesian ja kielon kukkaloistoon. Tuoksun sydäntä tasapainottavat hennot vivahteet vaaleanpunaisesta Iiriksestä ja suloisesta kuusamasta. Pohjatuoksussa on myskiä, kermaista trisamberia ja rauhoittavaa tonkapapua. Se luo harmonisen perustan, joka viipyy aisteissa ja synnyttää valovoimaisen tuoksun, joka syleilee hiljaista pohdintaa ja lisää en heijastuksen ja tehostaa elämän iloa.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Elizabeth Arden

Tuotekoodi

0085805260163

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita