Sisältöön
Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze EdT tuoksu 100 ml

62,00 €
620,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä eloisa tuoksu ilmentää klassista vihreän teen tuoksua piristävällä vivahteella. Se on kuin trooppinen keidas pullossa; säteilevää positiivisuutta ja elämäniloa.

Tämä tuoksu on lippusi eloisalle ja virkistävälle pakomatkalle perustuen tunnusomaiseen vihreän teen tuoksuumme. Ikonisen vihreän teen pohjan ansiosta tämä tuoksu tiivistää trooppisen keitaan olennaisuuden. Autuas pakopaikka, joka ilmentää iloista, aktiivista ja leikkisää henkeä. Aivan kuten sen käyttäjä, se on täynnä positiivisuutta ja vastustamatonta elämäniloa.

Eloisan häivähdyksen tuoksuun tuo ripauksen suolaa sisältävä kookos ja kookoshiutaleiden yhdistelmä, tasapainotettuna bergamotin virkistävällä raikkaudella. Tuoksun sydämessä paljastuu tunnistettava vihreän teen sointu sulautuen trooppisten valkoisten kukkien kanssa, luoden herkkyyttä, ja heijastaen tuoksun dynaamista henkeä. Rauhallinen lopputuoksu on muotoiltu valkoisen meripihkan, hennon myskin ja tammen sammaleen soinnulla, luoden kiehtovan tuoksun, joka huokuu elinvoimaa ja elämän iloa.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Elizabeth Arden

Tuotekoodi

0085805260101

Arviot