Sisältöön
WMF

WMF Gourmet -keittiökulhosarja, 4-osainen 16cm/1,0l, 18cm/1,5l, 22cm/2,5l, 24cm/3,5l

95,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

WMF Gourmet -keittiökulhosarjaan kuuluu neljä erikokoista kulhoa monipuoliseen käyttöön. Kulhot sopivat erinomaisesti sekoittamiseen leivottaessa tai ruoanlaiton yhteydessä. Niitä voi käyttää myös tyylikkäinä salaatti- tai tarjoilukulhoina. WMF-keittiökulhojen valmistusmateriaali on korkealaatuinen ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs, minkä ansiosta ne ovat äärimmäisen kestäviä käytössä esimerkiksi sähkövatkaimen kanssa. Kulhot voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä tekee niistä erittäin hygieenisiä. Ne voidaan myös pinota päällekkäin säilytystä varten. Mitat: 1 x Ø 16 cm/1 L/7 cm (korkeus), 1 x Ø 18 cm/1,5 L/8 cm (korkeus), 1 x Ø 22 cm/2,5 L/9,5 cm (korkeus) ja 1 x Ø 24 cm/3,5 L/10,5 cm (korkeus).

Kun tuotteen valmistusmateriaalin pitää olla korkealaatuista, kestävää ja kiiltonsa vuodesta toiseen säilyttävää, on luonnollinen valinta WMF:n ruostumaton Cromargan® 18/10 -teräs. Cromargan® on rekisteröity tavaramerkki, joka varmistaa sen, että WMF:n Cromargan®-teräs eroaa muusta ruostumattomasta teräksestä. Sen valmistusprosessit ovat tehokkaat ja korkealaatuiset. Cromargan®-teräksen laatua valvotaan tarkasti ja säännöllisesti, jolloin siitä valmistetut tuotteet täyttävät jatkuvasti niille asetetut vaatimukset. Lisäksi Cromargan®-teräs on erittäin kestävää naarmuuntumista ja kulumista vastaan sekä täysin ruosteenkestävää. Se ei kerää lainkaan makuja ja kestää myös ruoan happoja. Cromargan®-teräs valmistetaan Saksassa. WMF on yksi maailman johtavista ruostumattomien terästuotteiden valmistajista ja se on tuottanut vuodesta 1853 lähtien korkealaatuisia ja käteviä keittiö- ja kodintarviketuotteita. WMF on voittanut monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja sekä tuotesuunnittelusta että toimivuudesta, erityisesti paistinpannuihin, kattiloihin ja Cromargan®-teräksen valmistukseen liittyen. Valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioiden, veitsien ja aterimien lisäksi myös erilaisia sähköisiä kodinkoneita.

Tuotetiedot
Väri

Ruostumaton teräs

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

WMF Group GmbH

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla.

Materiaali

ruostumaton 18/10 teräs

Käyttöohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla.

Tuotekoodi

4000530685827

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita