Sisältöön
WMF

WMF Philadelphia 30-osainen aterinsetti, kiiltävä

189,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ajattomat aterimet, joissa on monipuoliset mittasuhteet: WMF:n Philadelphia-mallisto tarjoaa yksinkertaisuutta ja ajatonta tyyliä sekä kapeat sekä miellyttävät mittasuhteet, jotka sulautuvat saumattomasti mihin tahansa kattaukseen. Tyylikäs viimeistely, parannettu ergonomia ja upeat yksityiskohdat antava aterimille ajattoman tyylin ja vertaansa vailla olevan mukavuuden. Pakkaus sisältää kiiltävät teräsaterimet 6 ruokailijalle: 6 x ruokalusikka, 6 x ruokahaarukka, 6 x ruokaveitsi, 6 x kahvilusikka, 6 x kakkuhaarukka. Aterimet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta Cromargan® 18/10 -teräksestä, joka antaa ainutlaatuisen kestävyyden ja upean ulkonäön, joka tekee aina vaikutuksen. Asiantuntevasti ja huolellisesti valmistettu ergonominen aterinsetti sopii täydellisesti jokaiseen käteen ja on valmistettu kaikella taidolla ja osaamisella, josta WMF:n tunnetaan. Veitset on taottu yhdestä palasta ruostumatonta terästä ja sitten karkaistu kokonaisena. Niissä on myös erikoismuotoiltu sahalaitainen reuna, joka varmistaa kestävän terävyyden ja täydellisen leikkaamisen. Konepesunkestävä setti on nopea ja helppo puhdistaa, ja se toimitetaan kauniissa aterinrasiassa turvallisen, kätevän säilyttämisen varmistamiseksi. Philadelphia kuuluu muotoilusarjaan ”Casual living”: yksinkertaiset, pelkistetyt ja rauhalliset aterimet jättävät paljon tilaa luonnonmateriaaleille, lämpimille väreille ja selkeille muodoille.

Tuotetiedot
Väri

Ruostumaton teräs

Muut ominaisuudet

30-osainen aterinsetti
6 ruokahaarukkaa, 6 ruokaveistä, 6 ruokalusikkaa, 6 kahvilusikkaa ja 6 jälkiruokahaarukkaa
ruostumatonta Cromargan®-terästä
kiiltävä
konepestäviä
ruokaveitsi taottua ruostumatonta terästä
säilyy terävänä pitkään

Alkuperämaa

Vietnam

Valmistaja

WMF Group GmbH

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla.

Materiaali

ruostumaton 18/10 teräs

Käyttöohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa:
Poista kaikki pakkausmateriaalit, etiketit, tarrat ja merkit.
Pese ruoanvalmistusväline lämpimällä saippuavedellä, ja huuhtele ja kuivaa se huolellisesti pehmeällä liinalla tai talouspaperilla.

Tuotekoodi

4000530390745

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita