Sisältöön
Peugeot

Peugeot Tahiti -myllysetti Water

71,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kauniin vihreät Peugeot Tahiti -myllyt ovat laadukkaat ja kestävät. Puusta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut myllyt ihastuttavat niin käytössä kuin ruokapöydälläkin. Myllyissä on mattainen pintakäsittely ja myllyjen yläosassa olevasta nupista voi helposti säätää haluttua maustekarkeutta. Vaaleampi sävy on suolamylly ja tummempi sävy pippurimylly. Korkeus 15 cm. Peugeot-myllyt valmistetaan osin käsityönä Itä-Ranskassa, Quingey nimisessä pikkukaupungissa. Myllyt ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Laadun vuoksi maustemyllyt ovat erittäin suosittuja myös huippukokkien keskuudessa.

Tuotetiedot
Väri

Water

Alkuperämaa

Ranska

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ei vesipesua. Tarvittaessa pinnan puhdistus nahkealla liinalla. Koneiston puhdistus kopistelemalla tai pienellä harjalla.

Materiaali

Pyökkipuu, teräs

Käyttöohjeet

Täytä myllyt ruuvaamalla nuppi auki ja poistamalla korkki. Täytön jälkeen laita korkki takaisin paikalleen ja ruuvaa nuppi kiinni. Kierrä jauhaessa myllyn yläosaa vain myötäpäivään. Edestakaisin kiertäminen ei rouhi mausteita. Käytä suolamyllyyn vain myllyyn tarkoitettua kuivaa, kovaa ja tasakiteistä myllysuolaa. Älä käytä suolamyllyä pippurin tai muiden mausteiden jauhamiseen. Käytä pippurimyllyyn vain kovia, kuivia pippurilaatuja (musta- tai valkopippuri). Älä jauha pippurimyllyllä suolaa, rosé- tai viherpippureita, pehmeitä pippureita sisältäviä pippurisekoituksia, maustepippuria, chiliä tai muita mausteita. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ennen käyttöä.

Säilytys

Säilytä myllyn kuivassa paikassa.

Tuotekoodi

4006950042950

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita