Sisältöön
Gillian Jones

Gillian Jones toilettilaukku, musta

42,90 €34,32 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Äärimmäisen tilava toilettilaukku kauneustuotteillesi. Frame -laukku on täydellinen toilettilaukku sinulle, joka haluat ottaa kaikki kauneustuotteesi mukaasi liikkeelle.

Laukku on suuri ja tilava, joten siinä on runsaasti tilaa kaikille suosikkituotteillesi. Frame laukun avulla et enää koskaan tee kompromisseja mitkä tuotteet voit ottaa mukaasi matkallesi. Kahden suuren taskun ja keskellä olevan ison vetoketjullisen taskun avulla voit helposti järjestellä tuotteet ja löytää ne uudelleen, kun tarvitset niitä. Laukun ripustoiminto varmistaa, että pussi ei putoa auki ollessaan ja antaa sinulle hyvän yleiskuvan kaikista tuotteistasi.

Frame -laukku ei ole ihanteellinen vain matkoille, vaan myös jokapäiväiseen käyttöön. Tässä toilettilaukussa on tilaa sekä hiuslakalle että suoristimelle, joten se on täydellinen ottaa mukaan kuntosalille tai viikonloppumatkalle mökille. Ota kaikki mukaasi liikkeelle ja ole aina valmis näyttämään upealta!

Jos toilettilaukku likaantuu, se voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa alhaisella linkouskierroksella. Rumpukuivaus alhaisella lämpötilalla. Ripustettavassa toilettilaukussa on sisävuori, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista.

Mitat 26,5 x 26 x 15,5 cm

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

29 x 25 x 15 cm

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Cimi Beauty Bags

Materiaali

Nylon

Tuotekoodi

5713982010855

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan