Sisältöön
Pure=Beauty

Pure=Beauty Castor Oil risiiniöljy 100 ml

19,90 €
199,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erittäin ravinnerikas risiiniöljy sisältää proteiinin lisäksi paljon erilaisia rasvahappoja, erityisen paljon (n. 90%) harvinaista omega-9-rasvahappoihin kuuluvaa risinoleiinihappoa sekä E-vitamiinia, jotka parantavat kosteuden säilymistä ihossa.

Risiiniöljyä on perinteisesti käytetty hiusten, ripsien, kynsien, parran ja viiksien vahvistamiseen. Säännöllisesti käytettynä öljy voi auttaa tuuheuttamaan ja pidentämään ripsiä luonnollisesti.

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Pure=Beauty Risiiniöljyn vuoden 2024 hoitotuote-sarjan voittajaksi. Valinnan teki liiton hallituksesta koostunut asiantuntijaraati.

Pure=Beauty Risiiniöljyä käytetään ulkoisesti luonnonmukaisena ihon- ja hiustenhoitotuotteena. Risiiniöljy on monipuolinen luonnollinen kasviöljy, jota saadaan puristamalla risiinikasvin (Ricinus communis) siemenistä. Se sopii muun muassa ripsien tuuheuttamiseen ja ihon hoitoon, kuten kosteutukseen ja puhdistukseen. Lisäksi se sopii päänahan ongelmiin kuten hilseilyyn sekä hiusten, parran, viiksien ja kynsien kasvua parantamaan.

Risiiniöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja, etenkin risinoleiinihappoa (harvinainen omega-9-rasvahappoihin kuuluva rasvahappo) sekä E-vitamiinia. Pure=Beauty Risiiniöljy on kylmäpuristettua ja luomulaatuista ja sillä on Ecocert –sertifikaatti.

"Vuoden hoitotuotteen voittajan valinnassa asiantuntijaraati huomioi Pure=Beauty Risiiniöljyn huomattavan monipuoliset käyttömahdollisuudet. Öljy sopii monenlaiseen käyttöön ja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin, joten sen suosion kasvu on helppo ymmärtää", kertoo Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ricinus Communis Seed Oil*, Tocopherol|*Ingredients from organic farming|99% organic|100% natural origin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

Ecocert Organic

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

6414505188417

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita