Sisältöön
Nomai

Nomai Kuukuppi, Medium kirkas

29,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nomai-kuukuppi on gynekologin suunnittelema kestokuukautissuoja, joka istuu sinulle täydellisesti.
Suomalaisen gynekologin suunnittelema Nomai-kuukuppi on valmistettu Suomessa 100% lääketieteellisestä silikonista. Nomai-kuukupissa on ainutlaatuinen maljamainen muotoilu ja ihanteellinen pehmeä materiaali. Kehitystyössä on otettu huomioon emättimen anatomia ja käyttömukavuus. Nämä takaavat mukavan ja luotettavan käyttökokemuksen sekä helpomman asennuksen ja pois oton.

Nomai-kuukupin suuret ilmareiät saavat aikaan tukevan alipaineen, jolloin kuukuppi pysyy paremmin paikallaan ja se on helpompi poistaa.

Nomai-kuukuppi on huoleton, huomaamaton ja miellyttävä kestokuukautissuoja, jota voit käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Lääketieteellinen silikoni on epäsuotuisa alusta bakteereille, ja siksi kuukuppi on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.

Nomai-kuukupin kehitystyössä on ollut mukana lähes 100-henkinen testiryhmä, jonka käyttökokemusten perusteella Nomai-kuukupista hiottiin markkinoiden mukavin.

Simply superb, period.

Tuotetiedot
Väri

kirkas

Koko

M

Muut ominaisuudet

avainlippu
lääketieteellinen silikoni

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Miraz Trading Oy

Käyttöohjeet

Kuukupin asennus

Ennen ensimmäistä käyttökertaa steriloi kuukuppi keittämällä sitä noin 10 minuuttia. Pese kädet Nomai Cup Wash -puhdistusgeelillä, taittele kuukuppi ja liu’uta kuukuppi kaulus edellä emättimeen itsellesi parhaassa asennossa.

Kuukuppi tulee olla koko pituudeltaan, myös antenni mukaan lukien, emättimen sisällä. Varmista, että kuukuppi on auennut kokonaan, esimerkiksi pyöräyttämällä sitä sormien avulla 180 astetta ympäri. Jos kuukuppi tuntuu epämukavalta, on se todennäköisesti jäänyt liian alas. Antennin voi halutessaan lyhentää.

Kun kuukuppi on asetettu paikoilleen oikein, sen ei pitäisi tuntua miltään.

Kuukupin tyhjennys

Kuukupin tyhjennysväli riippuu vuotosi määrästä. Runsaina vuotopäivinä voit joutua tyhjentämään kuukupin 2–4 kertaa, mutta muulloin tyhjennys aamuin illoin saattaa riittää. Tyhjennä kuukuppi kuitenkin vähintään 12 tunnin välein.

Kuukupin poistaminen & puhdistaminen

Valitse itsellesi helpoin asento. Työnnä ensin sormesi emättimeen ja purista kuu

Nomai menskopp är en högkvalitativ och pålitlig finsk menskopp designad av en gynekolog, som gör att du kan göra det du älskar mest under din mens. Samtidigt som du gör gott för dig själv, tar du också hand om din miljö utan att inse det.​

Månkoppen är gjord av 100 % mjuk silikon av medicinsk kvalitet som inte innehåller latex.​

Är det något som stör dig när du använder koppen? Kontakta oss gärna eller kolla in de vanligaste frågorna på vår hemsida.​

1. INTRODUKTION​

Koka menskoppen 10 minuter i kokande vatten innan du börjar använda den. Kom också ihåg god handhygien.​

2. FÖRA IN​

Vik koppen på det sätt som känns lämpligast för dig. De vanligaste sätten är att vika den som ett hjärta, en snäcka eller en trekant.​

För in hela koppen i slidan med öppningen först. Vid behov kan du öppna den genom att vrida på bottnen av koppen.​

Om koppen har förts in rätt känns den inte alls. Om antennen är synlig kan du korta av eller klippa bort den.​

3. TÖMNING​

Töm koppen 2–4 gånger om

Tuotekoodi

6430072311416

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita