Sisältöön
HIDEHERE

HIDEHERE Cica Care- kasvovesi emulsio 25ml

8,90 €
356,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rauhoittava emulsiomainen kasvovesi kasvoille ja kaulalle. Lievittää ihon kiristävää tunnetta, kosteuttaa, virkistää, pehmentää, rauhoittaa ja taistelee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuotteen sisältämä centella asiatica -uute parantaa ihovaurioita ja pieniä tulehduksia iholla, nopeuttaa ihon uudistumista, tasoittaa sen sävyä ja silottaa akne arpia. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen suositeltavaa ongelmalliselle ja herkälle iholle. Kasvovesi palauttaa ihon kosteustasapainon ja taistelee ihon kuivuutta vastaan.
Tuotepakkaus on valmistettu ympäristöä huomioiden uudenlaisesta ja patentoidusta nelinkertaisesta paperikuidusta vähentäen näin jätteen määrää. Lisäksi hygieeniseksi suunniteltu korkki ei päästä bakteereja tai ilmaa pakkaukseen, mikä pitää riittoisan tuotteen puhtaana myös avattuna mahdollisimman pitkään.

Tuotetiedot
Koko

25 ml

Ainesosat

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Niacinamide, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Polyglyceryl-10 Laurate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Carbomer, Arginine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Rosa Damascena Flower Water, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Centella Asiatica Extract, Cynanchum Atratum Extract, Madecassoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Asiaticoside

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

8809795341099

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita