Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Glow Yeah Tinted Lip Oil huuliöljy 8 ml

19,50 €
2 437,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Suosikkihuuliöljymme kauniin lopputuloksen salaisuus on sen ihon pH-arvoon mukautuva väri, jonka ansiosta se luo huulillesi ainutlaatuisen sävyn. Glow Yeah Tinted Lip Oil sisältää kasvipohjaisia ainesosia, jotka kosteuttavat huulia, antavat raikkaan tunteen ja vastustamatonta kiiltoa – todellinen GLOW YEAH -tunne koko päiväksi! Sopii kaikille ihotyypeille.

· kosteuttava huuliöljy
· mukautuu ihon pH-arvoon antaen yksilöllisen sävyn
· antaa upean kiillon
· ravitsee ja pehmentää huulia

Sisältää afrikkalaista, tehokkaasti ravitsevaa mangovoita, joka antaa huulille runsaasti kosteutusta ja kiiltoa. Parakrassin kukkaisuute tasoittaa ja pehmentää kuivia huulia.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Octyldodecanol, Polybutene, Silica Dimethyl Silylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Irvingia Gabonensis Kernel Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, CI 45410 (Red 27), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, CI 19140 (Yellow 5 Lake ), Pentaerythrityl Tetraisostearate, CI 15850 (Red 6)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä huulille, kun ne kaipaavat kosteutusta tai kun haluat kiiltävän lopputuloksen.

Användning
Applicera när dina läppar behöver återfuktning och/eller när du vill ha en glossig finish.

Tuotekoodi

0840047213038

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita