Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Magic Micellar Cleansing Gel puhdistusgeeli 100 ml

18,50 €
185,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Taianomainen misellipuhdistusgeeli, joka poistaa meikin NOPEASTI, kun et millään jaksaisi poistaa meikkiä ennen nukkumaanmenoa. E-vitamiini ja muut kosteuttavat ainesosat pitävät ihon raikkaana ja kosteutettuna, kun pienet misellit tarttuvat meikkiin ja epäpuhtauksiin tehden niiden poistamisesta helppoa. Ei vettä, ei vaivaa! Sopii kaikille ihotyypeille.

· misellipuhdistusgeeli, joka poistaa meikin
· kosteuttaa ihoa
· tasapainottaa ihon mikrobiomia

Sisältää misellikapseleita, jotka sisältävät puhdistavaa öljyä ja poistavat meikin ja lian helposti. Koostumus tuntuu vesimäisen kevyeltä. Vettä sitovat glukoosi ja ksylitoli auttavat kosteuttamaan ihoa ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Xylitylglucoside, Hexylene Glycol, Xylitol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Anhydroxylitol, Capryloyl Glycine, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glucose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Puhdistus:
Hiero koko kasvoille ja huuhtele huolellisesti.

Meikinpoisto:
Hiero koko kasvoille ja pyyhi pois vanulapulla.

Användning
Som rengöring:
Massera över hela ansiktet och skölj noga.

Som makeupremover:
Massera över hela ansiktet och torka av med en bomullsrondell.

Tuotekoodi

0840047210020

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan