Sisältöön
Kocostar

KOCOSTAR Yellow Cream Patch Blemish Relief Essence 20ml + Cotton Swabs​ täsmähoitotuote epäpuhtauksille 50pcs

29,90 €
1 495,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

KOCOSTAR Yellow Cream Patch on innovatiivinen tuote, joka muodostaa kirkkaan selluloosakalvon, joka toimii esteenä epäpuhtauksille ja samalla rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä ihoa hellävaraisella koostumuksellaan. Niasiiniamidia, salisyylihappoa, teepuuöljyä ja rikkiä sisältävä Yellow Cream Patch tasapainottaa talintuotantoa, vähentää valkopäitä ja mustapäitä sekä rauhoittaa ihoa, ja sen on kliinisesti todistettu vähentävän virheitä ja ehkäisevän niiden puhkeamisia. Yellow Cream Patch peittää kaikki virheet niiden koosta ja muodosta riippumatta ja sitä voidaan käyttää jopa meikin alla! Pakkauksessa on myös 50 kappaletta 100 % vegaanisia OEKO-TEX-sertifioituja puhtaita vanupuikkoja. OEKO-TEX on maailmanlaajuinen sertifiointijärjestelmä, joka todentaa, että testatut tuotteet ovat vapaita haitallisista aineista, kuten allergisoivista väriaineista ja syöpää aiheuttavista aineista.

Puhdista kasvot ja kuivaa ne pyyhkeellä. Ota steriili vanupuikko ulos pakkauksestaan. Purista nuolella merkittyä puolta ja vedä auki. Kasta vanupuikko liuokseen. Levitä sitä epäpuhtauden pinnalle ja odota 5-10 minuuttia, kunnes liuos kuivuu kirkkaaksi. Pese pois haalealla vedellä 8-10 tunnin kuluttua. Jos sitä on vaikea poistaa, liota sitä ensin ja rullaa varovasti reunasta. VINKKI: Tuote on helpompi poistaa, jos sitä levitetään paksusti.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water/Aqua, Cellulose, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine Salicylate, Hippophae Rhamnoides Oil, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sulfur, Sorbeth-30 Tetraisostearate, Dipropylene Glycol, Sorbitan Sesquiisostearate, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PPG-8-Ceteth-20, Butylene Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Ethylhexylglycerin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

NBI Nordic Beauty Import Oy

Tuotekoodi

8809328325923

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita