Sisältöön
Pure Glow

Pure Glow Color Corrector värikorjausseerumi hampaille 30 ml

24,90 €
830,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuleeko nautiskeltua kahvia tai teetä niin paljon, että hampaat ovat enemmän keltaiset kuin valkoiset? Hyviä uutisia! Pure Glow -hampaiden värikorjausseerumi auttaa korjaamaan hampaiden sävyä, ja voit tehdä sen kaiken kotona. Seerumi korjaa värivirheitä jo ensimmäisellä käyttökerralla, ja muutamassa viikossa voit huomata pysyviä tuloksia!
Seerumi korjaa hampaiden värivirheitä hellävaraisesti mutta tehokkaasti, paljastaen säihkyvän valkoisen ja täydellisen hymyn. Koe ammattilaisen tason hampaiden valkaisu oman kotisi rauhassa ja mukavuudessa. Sano lopulliset hyvästit keltaisille hampaille ja kahvitahroille.

Mikä tekee tästä valkaisevasta hammasseerumista erityisen?
Valkaiseva hammasseerumi tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin:
1. Helppokäyttöinen: Seerumin levittäminen hampaille on yksinkertaista ja nopeaa. Se voidaan integroida helposti arkeen!
2. Hellävarainen: Monet valkaisuaineet voivat aiheuttaa hampaiden herkkyyttä. Pure Glow -valkaiseva hammasseerumi on suunniteltu minimoimaan tämän riskin, joten se sopii myös herkkähampaisille.

Käyttö: Seerumia voi käyttää päivittäin hampaiden pesun jälkeen. Tuote on hellävarainen, joten se on erinomainen valinta myös niille, joilla on herkät hampaat. Levitä seerumi hampaille hammasharjalla ja anna sen tehdä taikansa 2-3 minuutin ajan. Sylkäise tuote pois ja huuhtele suu huolellisesti vedellä. Tuotetta ei tule niellä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Glycerin, Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, C117200/D&C Red No. 33, CI42090/ FD&C Blue No.1, Ethylhexy|glycerin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

6430076878472

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita