Sisältöön
NIVEA MEN

NIVEA MEN 100ml Anti-Age Hyaluron After Shave Balm -partabalsami

12,90 €
129,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron After Shave Balm -partabalsami antaa iholle anti-age-hoitoa ja vähentää pieniä ryppyjä hyaluronihapon avulla. Virkistävä partabalsami rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen, uudistaa ja välittömästi raikastaa ihoa. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Iholle sopivuus on dermatologisesti hyväksytty.
Mikromuoviton koostumus UNEPin määritelmän mukaisesti. Tuotantokeskuksissamme käytetty sähkö on 100% uusiutuvista lähteistä peräisin.

Ihonhoidon tulisi olla tärkeä osa jokaisen miehen rutiinia; NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron -sarja on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat antaa iholleen tehokasta anti-age-hoitoa. Sarjan tuotteet on kehitetty suojaamaan ihoasi ja parantamaan sen luonnollista suojaa, samalla kun ne hoitavat ja rauhoittavat ihoasi, sekä vähentävät ryppyjä ja pieniä juonteita. Kokele myös saman sarjan kasvogeeliä tai kasvovoidetta!

Mikä on Hyaluronihappo?
Hyaluronihappo on kehon oma aine, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Hyaluronihappo on yksi soluja uudostavista ainesosista ja vastaa siitä, että ihon kosteustasapaino säilyy riittävällä tasolla. Lisäksi se auttaa tukemaan ihon rakennetta, joka on iholle elintärkeää! Hyaluronihapon puute ihossa aiheuttaa elastisuuden vähenemiseen, jolloin iho kuivuu ja juonteet alkavat näkyä selkeämmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Citric Acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä parranajoalueelle. Vältä kontakia silmiin.

Applicera på rakområdet. Undvik kontakt med ögonen.

Tuotekoodi

4005900821355

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan