Sisältöön
NIVEA MEN

NIVEA MEN 50ml Sensitive Skin & Stubble Gel Moisturiser -geelivoide

10,90 €8,72 €
218,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA MEN Sensitive Skin & Stubble Gel Moisturiser -geelivoide on kehitetty erityisesti hoitamaan herkkää kasvojen ihoa. Kevyt, alkoholiton kasvogeeli imeytyy nopeasti ja tekee ihosta raikkaan ja hoidetun näköisen koko päivän ajaksi. Sisältää E-vitamiinia, B5-provitamiinia ja rauhoittavaa kamomillauutetta.
Sopii erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Säännöllisesti käytettynä parantaa ihon vastustuskykyä. Geelivoide saa ihon tuntumaan rentoutuneelta ja miellyttävältä. Sopii hyvin käytettäväksi parransängen kanssa.

-> Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
-> Imeytyy nopeasti, sopii hyvin myös iholle, jolla on parransänki
-> Rauhoittaa ihoa ja auttaa ehkäisemään ihoärsytystä
-> 0 % alkoholia, ei polttavaa tunnetta
-> Iholle sopivuus on dermatologisesti tutkittu miesten herkällä iholla

NIVEA MEN Sensitive -tuotesarja sisältää 0 % alkoholia*
NIVEAn herkälle iholle suunnitellun tuotesarjan tuotteet sisältävät 0 % alkoholia* ihon ärsytyksen minimoimiseksi. Niissä on herkälle iholle hellävaraisia ainesosia, kuten E-vitamiinia, luonnollista kamomillauutetta ja taikapähkinää, jotka lievittävät ihoärsytystä ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. * ei etyylialkoholia.

Olipa sinulla ihoärsytystä missä tahansa, NIVEAlla on sinulle sopivia tuotteita. NIVEA MEN Sensitive -tuotesarjasta löydät parranajogeelin, kasvovoiteet, puhdistusgeelin, after shave -partabalsamin, suihkugeelin ja deodorantin itsellesi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Dimethicone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Maltodextrin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä päivittäin aamuisin ja iltaisin hyvinpuhdistetuille kasvoillesi ja kaulallesi. Voidaan käyttää myös hoitamaan ihoa parranajon jälkeen.

Applicera dagligen morgon och kväll på väl rengjort ansikte och hals. Kan också användas för att behandla huden efter rakning.

Tuotekoodi

4006000073248

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita